Arama sonuçları: *

1. O

Touchpade kola kaçtı

klavyeye geçmediğine neredeyse eminim ama touchpade girdi. Bilgisayarda şuan bir sıkıntı yok ama daha 1 gün olay yaşanalı. garantiside devam ediyor içini açıp bozmak istemiyorum. garantiye temizlemek için yollasam sıvı döküldüğü için garanti dışında bırakma gibi bir şey yaparlar mı
  2. O

Oyundan attıktan sonra mavi ekran veriyor.

Şimdiye kadar hiç yaşamamıştım ama bugün 2 kez yaşadım. Oynadığım oyundan dolayımı bilmiyorum ismi War Robots Frontiers.Sorun şöyle oluyor oyundayken bir anda oyun crash veriyor ve laptopun harici ekran kartı (4060) kapanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece oyunlarda işlemcinin dahili...
  3. O

Windows hatalı güncelleme yapmaya çalışıyor.

arkadaşlar windows 11 24h2 versiyonunu kullanmaktayım. bugün kontrol etmek için güncelleştirmeleri denetle kısmına girdiğimde Intel Corporation - Display - 31.0.101.5382 güncellemesinin olduğunu ama bunu indiremediğini farkettim. biraz araştırdığımda bu güncelleştirmenin aslında intel core ultra...
  4. O

Çözüldü✓ Monitörümün desteklemediği çözünürlükte pc çalıştırdım

Monitörümün desteklemediği çözünürlüğe tıkladım yanlışlıkla menüden ve bilgisayarım açılınca ekranda vc support gibi bişey yazıyor lütfen yardım edin p.tesi için tonla ödevim vardı
Geri