Arama sonuçları: *

1. E

Valorant çözünürlük değiştirdikten sonra pc de yazıların garipleşmesi?

Valorant da 4:^ayptım çözünürlük düşürdüm ardından sildim fakat sistemdeki yazılar garipleşti nasıl düzeltebilirim? 1636883098 bilen yok mu
  2. E

CPU kullanımı gereksiz aşırı artıyor neden?? ACİL

Görev yöneticisi açıyorum bi bakıyorum 20 10 normal aniden yükseliyo 100 e 1 2 gündür zaten pc de virüs scanı veriyodu hep virüsle alakalı mıdır?? virüs türü malware idi ilk trojandı şimdi taradığımda bi sorun çıkmıyor ACİL
  3. E

PC her scan de malware virüsü gösteriyor daha ne kadar gider?

benim pc de malware virüsü var malwerybites kullanıyorum 1 2 gündür her scan de aynı virüs çıkıyor daha ne kadar böyle gider yakında mcafee e geçeceğim.
  4. E

Uygulamalar aniden gidiyor yardım

Uygulamalar bi gelip bi gidiyor pc yi kapatıp açtığımda böyle oldu neden?
  5. E

Görev çubuğundan masaüstü ve dil seçeneği yazısını nasıl kaldırabilirim?

arkadaşlar az önce bişeler oldu normalde masaüstü böyle iken böyle iken böyle oldu çözümü biilen var mı eski haline nasıl döndürebilrim
  6. E

Yeni yüklediğim uygulama program ve özelliklerde görünmüyor

arkadaşlar ben cs 1.6 indirdim sonra silmeye karar verdim kaldır diyorum beni program ve özelliklere yönlendiryor ama orda uygulama yok çözüm nedir bilgisayarı yeniden başlattım fakat sorun geçmedi uygulamayı yükleyeyi 1 saat bile olmamıştır
  7. E

bios pilini yenilersek bios değişir mi

arkadaşlar böyle bir sorunum yok sadece sormek istedim diyelim bios bi şekilde uçtu gitti çift bios da yok ben bios pilini alıp aynı marka model bir anakartın bios pilini buna taksam bios geri gelir mi ve eski bios pilini alıp onun yerşne güncel bir bios pili takarsak bios güncellenmiş olr mu...
  8. E

laptopum için soğutucu

merhaba benim laptopta tek fan var fanın olduğu yer buz gibi ama diğer yerle alev geçen gün sıcaklık yüzünden kapandı bende bir soğutucu istiyorum ses sorun değil soğutsun yeter bütçem 200 tl civar ama harbi soğutacak olan daha pahalıysa çıkarım ama 200 ün üstene çıkmazsa güzel olur ama öyle bi...
Top Bottom