Arama sonuçları: *

1. MrJosef

Bu fani nasil takacagim

Evercool cs02 diye bi fan geldi pcnin yaninda ama cok garip mi mekanizmasi var daha once takmis biri yardimci olabilir mi ve su siyah ayaklardan 1 tanesi eksik sorun olur mu
  2. MrJosef

Fifa 23 ve Valorantta Secure boot hatası

win 11 yüklerken bu bilgisayar çalıştıramaz gibi bir hata almıştım ve bende bu videodaki yönergeleri yaptıktan sonra win 11 yüklendi ama sanırım secure boot devre dışı kaldı tekrar nasıl açabilirim veya format gerekir mi?
  3. MrJosef

PC Aciliyor Ama monitorde siyah ekran kaliyor

bios ekrani da gelmiyor monitorde sinyal var ama siyah ekran gozukuyor
  4. MrJosef

Windows Yüklü Disk Boot etmiyor

benim m2 ssd de windows yuklu ayni sekilde sata da da yüklü her pc acildiginda soruyordu bana hangi windowsu boot edeyim diye ama satayı çıkardığımda bu diskte boot edilebilecek birsey yok hatasi aliyorum
  5. MrJosef

PC Boot Etmiyor Hatası

dün başka bir sistemi test etmek için kendi kasamdaki windowslu ssdyi taktim 5-10 dk başka disk olmadigi için şuan ise kendi bilgisayarima taktigimda boot edilemiyor hatasi aliyorum
  6. MrJosef

Bilgisayar birden kendi kendi kapaniyor

Genellikle bir oyundan sonra veya direkt ilk acisimdan 1 dk sonra falan oluyor pc fanlari duruyor klavye mouse isiklari gidip sinyal yok geliyor. Calistirdigim zaman eskisi gibi ama bu sorun canımı sıkmaya başladı bilgisayar ozellikleri Ryzen 5 1600 RX 580 Asus dual 2x8 corsair 3000 mhz ram xmp...
  7. MrJosef

DA-MD 1 !!! Bilgisayar birden kapanıyor fanlar dönmeye devam ediyor

Yani elimde çok değişik bir sistem var arkadaşlar ve yeni nesil bir sistem olmasına rağmen bu kadar sorun çıkaran bir sistem görmedim. Sistem DA-MD 1 ekran kartı 8 gb olmasının sebebi 4 GB modeli fabrika çıkışlı hatalı olduğu için garantiden 8 olanı ile değiştirildi. (yaklaşık 1 yıl bu nedenle...
  8. MrJosef

PC FANLARI 3-4 SN DONUYOR SONRA KAPANIYOR

Psu ya kabloyu taktigimda salter aciksa direk tum fanlar donuyor ve 3-4 saniye sonra fanlar duruyor ama hicbir esnada goruntu gelmiyor. 2 PSU denedim biri kesinlikle calisiyor diger pcde denedim. 2 tane corsair 3000 mhz ddr4 ram denedim teker teker 2. slota taktim ayni sey oldu. SSD de diger...
  9. MrJosef

Ekran çok sık yeşil olup gidiyor

Sorunum şu arkadaşlar. Son birkaç gündür pcyi gayet güzel kullanıyordum. PC 6-7 aydır bende. Ve son 1-2 gündür LoL oynarken hatta şuan bu yazıyı yazarken bile oldu. Ekran koyu yeşilimsi bir renk alıyor ve bazen 1-2 saniye bazen 5-6 saniye durup düzeliyor. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok...
  10. MrJosef

Undervolt Ekran Karti Yakar mı?

RX 580 e %10 kadar bir undervolt yaptim MSI afterburner üzerinden. Ve RAM'leri 3000 MHz'den 3200'e çektim ve sabah PC çalışmadi yardım ederseniz sevinirim.
  11. MrJosef

PC Fanları donüyor Görüntü Yok

Arkadaslar bir yardjmci olabilir misiniz
Geri