Arama sonuçları: *

1. O

Oyunlarda görüntüde kırılma yaşıyorum donanımsal mı Yardımcı olursanız sevinirim

yi günler herkese Bilgisayarımın özellikler Aşağıdaki gibidir; İşlemci r5 3500x Anakart Asus Prime A520m-a Ram Hyper x Fury 8x2 Cl 16 3200 mhz Ekran kartı MSI 1660 Gaming x Depolama Alanı Samsun 970 evo plus Sorunum tam olarak şu daha önceki konularımda mavi ekran hatası alıyordum daha sonra...
  2. O

Mavi ekran hatsı,Minidump dosyalarımın sonucunu yorumlayabilirseniz sevinirim

Mavi ekran hatası 100 defa aldım nerdeyse sadece 5 tanesi vardı bende bende birkaçını sizinle paylaştım yardımcı olabilecek olan yazarsa sevinirim sistem r5 3500x asus prime a520m-a msı 1660 gaminx hyperx furry 3200 8x2
  3. O

Mavi Ekran Hatası Alıyorum Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Yaklaşık 2-3 aydır alıyorum mavi ekran hatasını. Hespi farklı sebeplerden dolayı, oyun oynarken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ama bilgisayarda nette surf yaparken yada word de yazı yazarken yada boşta dururken 1- saat içerisinde mavi ekranı veriyor yaklaşık 100 kere almışımdır ama minidump...
  4. O

Mavi Ekran Hatası Farklı Kodlar ile Farklı Hatalar ve Minidump

Yaklaşık 2 aydır Mavi Ekran Hatası alıyorum. Bilgisayarda oyun oynarken hiçbir sorun olmuyor fakat genel itibari ile boşta dururken yada nette surf yaparken mavi ekran hatası alıyorum ve sürekli faklı hatalar veriyor yardımcı olabilecekseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Minidump...
  5. O

Bilgisayarı kapattım kendiliğinden tekrar açıldı

1 hafta önce bir gece bilgisayarı kapatıp yattım sabah kalktığımda çalışıyordu şaşırdım unutmuş olabileceğimi düşündüm az önce windows tuşundan kapadım fakat 5 dk geçmeden kendiliğinden açıldı bunun sebebi nedir bir terde bir hata mı var sistemsel kasayı daha yeni topladım
Geri