Arama sonuçları: *

1. T

Reboot and Select proper Boot device hatası

Bilgisayarı uzun zamandır temizlemiyordum bugün temizleyeyim dedim temizlemez olaydım reboot and Select proper Boot device hatası alıyorum başta birkaç tane video izledim biosa girip bilgisayarımda kullandığım 1tb kioxia M2 SSD min gözüktüğünü fakat 2tb lık wd blue hdd min gözükmediğini...
  2. T

1 monitörü 2 monitör yapma

1 monitörü bölüp 2-3-4 farklı monitör şeklinde kullanabilir miyiz? aster diye bir yazılım indirdim ve yan monitörümü ikinci bir bilgisayarmış gibi kullanabiliyorum ve bu sayede hem normal bir şekilde bilgisayarımı kullanıyor hemde yan monitörde afk macro atıyorum fakat farklı bir bilgisayarmış...
  3. T

Ekran Gidiyor ve Sürücüler Siliniyor

birden görüntü kesiliyor ekranda no signal yazıyor sesler vs geliyor birkac saniye sonra bir uyarı sesi geliyor flash bellek çıkarıp taktığımızda gelen wwindows uyarı sesin aynısı ,sonrasında bilgisayarı kapatıp açtığımda driverlar silinmiş monitör 1hz olmuş oluyor bazen hiç olmuyor bazen günde...
  4. T

Bilgisayar Oyundayken Kapanıyor

oyun oynarken birden görüntü gidiyor no signal yazıyor ve windows uyarı sesi geliyor tekrardan açtığımda bilgisayarı görüntü ekranın ortasında daha kücük ekranı tam kaplamıycak bir şekilde kare olarak ve rengarenk bir görüntü olarak geliyor ekran kartının yazılımını silip yüklediğimde düzeliyor...
  5. T

Amazon Germany Garanti

1 yıl kadar önce samsung evo 980 m2 ssd sini amazon.com.tr den sipariş verdim ve birkaç gün önce ssd arızalandı ve garantiye gönderdim fakat amazon germany üzerinden siparişi satın almıştım bu yüzden tr garantisinin olmadığını söylediler ssd yi nasıl garantiye gönderebilirim almanyaya mı...
  6. T

Biosa Atıyor Windows Açılmıyor

bilgisayari aciyorum windows yerine biosa atiyor boot options da m2 gözükmüyor bios ayarlarini optimized defaults a tiklayip sifirladim sonra boot modunu hem uefi yapip hemde legacy yapip denedim yinede girmedi windowsa
  7. T

cpu bellek kullanımı çok yüksek

bilgisayarı ilk açtığımda monitörlere görüntü gelmiyor bende kapatma düğmesine basılı tutup veya güç kaynağının düğmesinden kapatıp tekrar açıyorum bu sefer görüntü gelmiş oluyor tanıdığım veya evimin yakınlarında bir bilgisayarcı olmadığı için kendim düzeltmeye çalıştım fakat ne kadar...
  8. T

Sorunum 3 aydır devam ediyor çözemedim aga

bilgisayarım acılırken görüntü böyle oluyordu fakat sonrasında windows normal açılıyordu bugünse görüntü rengarenk oldu şu şekilde amd radeon software e tıkladım fakat sürücülerin otomatik olarak yerleştirildiğini söylüyordu bende yazılımı silip tekrardan yükledim ve sorun çözüldü şuanda...
  9. T

Çözüldü✓ Secure Boot Açamıyorum

Gigabyte B450 S2H anakartını ve RX 580 ekran kartını kullanıyorum, bilgisayarimi Windows 11 e yükselttim fakat valorant oynamak için Tpm 2.0 ve secure boost özelliğini açmam gerektigini öğrendim biostan Tpm i açtım sonrasında csm support u disabled yapıp secure modu enabled yaptım ve yeniden...
  10. T

açma düğmesine bastığımda bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor

açma düğmesine bastığımda bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor, kapatma düğmesine basılı tutup kapatıyorum ondan sonra tekrardan açmayı denediğimde görüntü geliyor
  11. T

Sorun PSU dan mı Harddiskten mi yoksa Ekran Kartından mı Kaynaklı

Son 1 aydır bilgisayarımın power düğmesine ilk bastığımda bilgisayar çalışıyordu fakat ekrana görüntü gelmiyordu , power düğmesine basılı tutup kapattıp tekrardan açınca bilgisayarım açılıyor normal çalışıyordu Sınavlarım olduğu için bu sorunu düzeltmeye pek vakit ayıramamıştım 1 ay kadar böyle...
  12. T

Fps Sıkıntım Yok Ama Drop Yiyorum

arkadaşlar fps sıkıntım olmamasına rağmen oyunlarda sürekli drop yiyorum ısınma problemi de yok neden olabilir ?
  13. T

C Diskini Genişletmek İstiyorum ama diski genişlet çıkmıyor

Arkadaşlar ss diskim arızalanmıştı ve sonrasında 80gb lık bir raw dosyası ile geldi raw dosyasını biçimledirip sildim ve bu 80 gb lık alanı c diskime aktamak istiyorum fakat sağ tıkladığımda birimi genişlet çıkmıyor
Top Bottom