Arama sonuçları: *

1. ugo.

LoL'de FPS düşük normal mi?

İşlemcim i3 10105F Ekran kartım RX 6500XT 16 GB ram var. Fakat LoL'de düşük fps alıyorum, (fps değerleri tatmin etmiyor, oyun ilerledikçe düşüş bariz belli ve rahatsız edici oluyor), bu normal midir, sebebi nedir? Bilgili arkadaşlar var mı acaba? Ne yapabilirim bu konu hakkında?
  2. ugo.

SIGMA-RULES Sistem FPS değerleri normal mi?

İtopya stoğunu yakalayabildim sistem elime ulaştı, kurdum kullanmaya başladım. Ancak FPS değerleri biraz hoşuma gitmedi açıkçası. 144 HZ monitörüm var LOL oynuyorum arada sırada, aslında 144HZ LoL'de fazla önemli değil ancak FPS değerli (low ayarlar) 144'ün altında kalabiliyor, bu normal mi? Bir...
  3. ugo.

LoL ani fps drop sorunu

İşlemci R5 2600x Ekran kartı - Asus 3 fanlı Rtx 2060 Ram - marka bilmiyorum, 32 gb 4000MHz dual(16x2) Yeni olmaya başladı. LoL oynarken aniden drop yiyorum, normal maçta fps 60-70 e düşüyor aniden TFT’de fps 5’e düşüyor. Sebep aradım bulamadım, kullanımlara baktım drop yediğim an ekran kartı...
  4. ugo.

FiveM Normal olmayan fps

FiveM RP sunucusunda oynuyorum, fakat fps çok garip bir şekilde sistemime göre aşırı düşük kalıyor. Sistem: R3 3100 4.0GHz, RX 5500 XT 8GB, 16 GB 3200 MHz Ram dual channel, Sandisk Ultra 3D Nvme 500 GB. Bios: En güncel sürümü yüklü, Gigabyte b450m s2h Ekran kartı: Son WHQL sürümü İşlemci ve...
  5. ugo.

R3 3100, B450M S2H - SAM(ReSize Bar) Açmalı mıyım?

R3 3100, B450M S2H - SAM(ReSize Bar) Açmalı mıyım? Başlıkta da yazdığı gibi, ben denemek için açtım fakat işlemci sıcaklıkları 5 derece kadar arttı, ne yapmalıyım? Performans'a fazla bir etkisi yoksa kapatayım.
  6. ugo.

Ryzen 3 3100 2 cores nedir?

Başlıkta belirttiğim üzere r3 3100 kullanıyorum bu işlemci 4 threads 4 core değil miydi? Resim de bırakıyorum 4 threads 2 core yazıyor hem amd radeon'da hem de cpu-z'de. Normal midir, değilse çözümü var mıdır?
  7. ugo.

Bu sorun ekran kartı ile mi alakalı?

Arkada dizi izlerken böyle bir şeyin olduğunu gördüm, dikkatimi çekti sormak istedim. Dizi kapalıyken böyle bir şey olmuyor. Dikkatlice bakarsanız discord sekmesi açıldığı zaman karanlık bir şey gelip gidiyor alt kısımda. Ekran Kartım: Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB OC. Monitörüm: MSI Optix...
  8. ugo.

Sapphire RX 5500 XT - CW Sorunu.

8GB olan modeli kullanıyorum, DA-4 Sistemim var. Evet başıma neler gelmişti, bu da geldi. Oda çok sessizken bir cızırtı(CW olduğuna eminim) geliyordu. Dikkatlice dinledim, cw olduğunu anladım. CS:GO Açık fanlar 1300RPM dönüyorken ALT TAB attığım zaman cw yapıyor. Arkada hiçbir şey açık değil...
  9. ugo.

PSU’dan gelen ses problemi

Selamlar online ses kaydedicisi linki bırakıyorum. Bu ses psu’dan geliyor bana cw gibi gelmedi. Gamegaraj sistem psu da gamegaraj 650W. 14 gün hakkımız var sizce iade göndermeli miyiz? @epica59 @epic games kullanıcısı @FightForHonor Kandes hocamın idsini bilen etiketleyebilir mi? LİNK...
  10. ugo.

Ekran kartım neden boşta 54 Derece?

Arkadaşlar 2-3 gün önce bir mavi ekran yedim, ve driverlar o zaman günceldi fakat mavi ekran yedikten sonra eski driver'a döndüm ve ekran kartı boşta sürekli bu derecelerde resimde 52 derece ama çekmeden hemen önce 54 derece idi bu neyden kaynaklanıyor bileniniz var mı? Boşta fanlar 0, hiç dönmüyor.
  11. ugo.

Anlık ısı görme programı - Windows

Arkadaşlar konu yanlış yerdeyse affola, bununla alakalı bir başlık bulamadım. MSI Afterburner dışında kolay ve stabil bir şekilde GPU, CPU sıcaklığını nasıl görebilirim? Hangi programı kullanmalıyım?
  12. ugo.

Mavi ekran yedim, hata kodu var.

Arkadaşlar, bi arkadaşımla fivem rp’daydik fakat oyunda bir şey buga girdiği için oyunu kapattım tekrar girecektim fakat arkadaş konuşurken bir drop yedi sesi sonra geri gelip anında geri gitti. Mavi ekran’da hatayı alabildim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  13. ugo.

Mavi ekran hata kodu var yardım eder misiniz?

Arkadaşlar, bi arkadaşımla fivem rp’daydik fakat oyunda bir şey buga girdiği için oyunu kapattım tekrar girecektim fakat arkadaş konuşurken bir drop yedi sesi sonra geri gelip anında geri gitti. Mavi ekran’da hatayı alabildim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Edit: W10...
  14. ugo.

MSI Afterburner izleme ayarlarım nasıl olmalı?

İzleme'de pc'nin genel ayarlarını, işlemci sıcaklık ve kullanım, gpu sıcaklık ve kullanım, ram kullanımı, v.s. bunlar için hangilerini tiklemem gerekiyor tam anlamda bilmiyorum. Ve OSD'de göster seçeneği bende neden yok bileniniz var mıdır acaba? Bozmuş olabilir miyim? Edit: @epica59 @rdeMStakeN
Top Bottom