Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Secure Boot Bios'ta açık windowsta kapalı

Arkadaşlar Bios'ta secure boot aktif fakat windows'ta kapalı gözüküyor bu yüzden Valorant açılıyor sonra kapanıyor.Nasıl düzelticem?
  2. Dusmax

Kasa ile metale aynı anda dokunuyorken elektrik çarpması

Arkadaşlar dün 80 volt elektrik çarptı bu şekil.Bugün ölçtüğümde 109 volt çıkıyor.Bu sorun olduğu anlamına mı geliyor? Prizde topraklama yok ama topraklama olan prize çoklu prizi takınca hala aynı şekil 109 volt.Ne yapmam gerekiyor?
  3. Dusmax

Mouse Bağlantısı İkide Bir Kopuyor Ekran Karıncalanıyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki de bir bağlantı kopup hemen geliyor.Başka girişte de denedim aynı şekil. 1657798810 Arkadaşlar 2. Defa oldu bağlantı hep kopuyor ve monitör karıncalaşıyor kapatıp açmadan düzelmiyor.
  4. Dusmax

Windows 11'den 10'a USB ile format

Arkadaşlar USB ile windows 10'a formatlamak istiyorum.Secure Boot falan açık nasıl yapıcam yardım edebilir misiniz? Ve Bios ayarlarımın sıfırlanmasını istemiyorum ne yapabilirim?
  5. Dusmax

Discord yayınını ekran kartından nasıl verebilirim?

Arkadaşlar discordta ekran paylaşımı açınca drop yiyorum valorantta.O yüzden ekran kartından vermek istiyorum.Bunun çözümü var mı?
  6. Dusmax

Mouse HZ'sini 1000 yapınca oyunlarda Drop

Arkadaşlar Mouse HZ'sini 1000'de kullanıyordum ama rainbowda mouse hareket ettirince drop yiyordum hep.Ardından valorantta ki drop sorununun da mouse kaynaklı olduğunu fark ettim.Ve 125 HZ'ye çekince bu sorunun çözüldüğünü gördüm.125 HZ'de oyunlar çok akıcı ve drop yemeden oynanıyor ama 1000...
  7. Dusmax

Bilgisayar her açılışta mavi ekranla sorunlarla açılıyor

Windows 11 kullanıyorum muhtemelen windows 11 kaynaklı artık ciddi anlamda rahatsız ediyor.Performans düşüşü de çok ciddi.Uygulamalar silinmeden windows 10'a nasıl geçebilirim?
  8. Dusmax

Sistemim ayda ne kadar elektrik harcar

Arkadaşlar sistemim imzamda günde ortalama 5 saat açık oluyor 5 saatin 4 saati rahat oyunda geçiyor. Ayda bu sistem kaç KW elektrik harcar?
  9. Dusmax

Secure Boot açınca görüntü neden gidiyor?

Secure Boot'u 2 kere açtım ve biostan çıktım görüntü gelmedi ama bilgisayar çalışıyordu.Düzeltmek için bios pilini çıkarttım.Valorant'a girebilmem için Secure Boot açmam gerek sanırım ama Secure Boot açınca görüntü gidiyor.Anakart Gigabyte B450M S2H V2
  10. Dusmax

Biostan çıktım görüntü gitti gelmiyor

Arkadaşlar biostan çıktım görüntü gelmedi kapatıp açtım bios pilini çıkardım pinlerle reset denedim kabloları çıkarıp taktım bunları 2-3 kere denedim hala gelmiyor
  11. Dusmax

Çözüldü✓ Masam sallandı bilgisayar kapandı açılmıyor

Arkadaşlar masam sallandı bilgisayar kapandı açtım normal çalıştı sonra masam yine sallanınca tekrar kapandı açıyorum bilgisayarı işlemci fanı ekran kartı fanı falan çalışıyor ana ekrana görüntü gelmiyor rami çıkarıp taktım hala aynı
  12. Dusmax

Çözüldü✓ Bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşlar gece 2.30 gibi bilgisayarı kapattım sabah elektrikler gidip gelmiş bilgisayar kapalıydı şimdi açılmıyor bilgisayar kulaklığımın ışığı yanıyor fakat bilgisayarı açmaya bastığımda hiç bir şey çalışmıyor güç kaynağının düğmesinden kapatıp az bekleyip düğmeyi tekrar açtığımda mouse...
  13. Dusmax

Kernel power 41 hatası

Bilgisayar restart atıyordu bazen durduk yerde baktığımda bu hata vardı : [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331c3b3a-2005-44c2-ac5e-77220c37d6b4} EventID 41 Version 8 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime]...
  14. Dusmax

Bilgisayar son bir kaç gündür 3 kere yeniden başladı.

Durduk yere yeniden başladı arkadaşlar.RAM'den kaynaklı değil test ettim.Furmark testi yaptım ama furmarktan anlaşılır mı bilmem.Sorun neyden kaynaklı?
  15. Dusmax

Bilgisayarım kendiliğinden restart atıyor.RADEON wattman ayarları geri yüklendi yazıyor

Arkadaşlar bilgisayar 3 kere restart attı toplamda 1 haftada.Driver'a girdim 'Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılar Radeon WattMan ayarları geri yüklendi.' bildirimi var.
  16. Dusmax

Anakarta RGB şerit led takma

Arkadaşlar rgb şerit led var prizden alıyor elektriği İNPUT 12V PUTPUT 6A(MAX) anakart gigabyte b40m s2h v2 anakarta taksam yakar mı anakartı? 1607761146 Yardım lazım arkadaşlar
  17. Dusmax

Darboğaz yaşıyo olabilir miyim rx 570 ryzen 3 1200

Bende sapphire pulse ıtx mini 4 gb tek fan modeli ve ryzen 3 1200 var ve cpu ile gpu kullanımı hep değişiyor bi 1 bi 56 bi 14 bi 90 bi 100 gibisinden araştırdım çokca hemde darboğaz yapmaz en ideal işlemci rx 570 için falan dediler oyun testlerinede bakınca bir sorun yok video çekicem video...
  18. Dusmax

Anakartımda statiklenme veya kısa devre olabilir mi

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. Bem gigabyte b450m s2h v2 aldım anakartı kasaya taktım fakat 1 vida girişinin olduğu yerde kasada delik yok her neyse vidaları anakarta koydum bazıları kondansetörler yanında olduğu için el girmiyordu karga burun ile tuttum vidayı yavaşça bıraktım fakat...
  19. Dusmax

Anakartımda statiklenme veya kısa devre olabilir mi

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. Bem gigabyte b450m s2h v2 aldım anakartı kasaya taktım fakat 1 vida girişinin olduğu yerde kasada delik yok her neyse vidaları anakarta koydum bazıları kondansetörler yanında olduğu için el girmiyordu karga burun ile tuttum vidayı yavaşça bıraktım fakat...
Top Bottom