Arama sonuçları: *

1. RedStar FC

PC de çalışan pes 2009 Pstation da çalışır mı?

başlıktaki gibi. arkdaşım benden pes 2009 cdsini istedi ama bendeki pc için sanırım? play station da nasıl çalıştırabilirz? ya da oyunu indirsem dvd üzerine yazsam playStation da çalışır mı?
  2. RedStar FC

PC kasma/zorlanma sorunu

bazen win. med. player ile cd dinlerken, tarayıcıyı açtığımda ya yeni sekme açtığımda nedense seste sorun oluyor, şarkının o anki kısmı bozuluyor. bunun sebebi ne olabilir?
  3. RedStar FC

Pc'nin aniden reset atması

az önce sebepsiz yere bi anda mouse oku dondu ve PC kendini resetledi. Bunun sebebi ne olabilir?
  4. RedStar FC

video birleştirme programı?

merhaba. iki videoyu sorunsuz birleştirebilen ücretsiz bir program var mı? eskiden windows movie maker vardı. ona benzer bir şey arıyorum.
  5. RedStar FC

Kingston A2000 500GB Nvme M.2 SSD Sorunu !

Merhaba. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum anlamadım. Eski SSD'im ile büyük dosyaları bile harici diskime çok hızlıca atarken, bu M.2 ile neredeyse süre 3 katına çıktı? Neden böyle? Bilgisi olan var mı? Formattan önce gerekli dosyalarımı harici WD elements diskime kopyaladım. Dosya boyutu 28...
  6. RedStar FC

nette izlenen videolarda netlik sorunu

özellikle youtube ve facebook üzernden video izlerken, videonun ilk anlarında 20-30 saniye bazen daha uzun süren bir bulanıklık var, 1080p video bu bulanıklık anında sanki 480p gibi.. 30-40 saniye sonra ise normale dönüp görüntü netleşiyor.. bu neden olaur bilgisi olan var mı?
  7. RedStar FC

Firefox sürekli çerezleri siliyor

ayarlara baktım ama otomatik tik seçili değil, firefox kendi kendine siliyor çerezleri 2-3 günde bir? şifreleri yeniden yeniden yazmak zorunda kalıyorum hesaplarda..bu neden olabilir?
  8. RedStar FC

Win10 ekran video kaydı renk ayarları

kayıtlar çok parlak ve okunmaz şeklde oluyor bunun ayarı yok mudr?
  9. RedStar FC

Kullandığım mini USB fanın hız dengesizliği

Hadron marka eski bi fanım var, pc başında sıcak havalrda iyi oluyor.. ama bi gariplik var, bazen aşırı hızlı çalışıyor, bazen yavaşlıyor. Bunun nedeni nedir bilen var mı?
  10. RedStar FC

Windows 10 geçici dosyalardaki ''güncellemeler'' dosyası nasıl silinir?

Merhaba, birkaç aydır bu sorunu yaşıyorum. Win10'un saçma güncelleştirme olayından iyice sıkıldım. bu 11 gb yer kaplayan şeyi nasıl silerim? Tiksinti geldi artık şu windows 10'dan... ... 1622030052 Güncelleştirme yapıyorum. Yarım saat bekliyor güncelliyor ama sonunda güncel değilsiniz gibi...
  11. RedStar FC

Floppy Disk sorunu? Disketleri okumuyor?

Eski bir Pc vardı onla uğraştım biraz. Win7 kurdum ama Floppy Disk görünmesine rağmen içine disket koyduğumda ''bir disk yerleştirin'' diyor sürekli. Bunun çözümü var mıdır? 2 farklı cihaz denedim ikisi de aynı hatayı veriyor. Disk okuyucular sağlam durumda eminim.
Geri