Arama sonuçları: *

1. T

Yeni pc topladım 1050ti la test etsem sorun olur mu?

Arkadaşlar yeni pc topladım herşeyini kendim birleştirip taktım ama ekran kartı daha gelmedi eski pcmdeki 1050ti la pcyi teset etsem düzgün toplamışmıyım sıkıntı var mı diye olur mu. Bir de pc düzgün olup olmadığını nasıl anlayacağım?
  2. T

LED Kablosu anakartda nereye takılıyor?

Bu tekli led kablosu nereye takılıyor acaba anakartda galiba RGB Header a takılıyor ama emin olmak için sormak istedim.
  3. T

Çözüldü✓ PC Açtıktan sonra 3 4 dk sonra mavi ekran veriyor

Merhaba aylardır pcmde mavi ekran hatası var ve çözemedim yeni ssd aldım ramleri mem test yaptım hala sorunu bulamadım şöyle bir şey daha var pcyi açıp oyun açarsam arka plana pc mavi ekran vermiyor çok saçma bir olay pcyi açıp direk valheim oyununu açıyorum saatlerce kullanabiliyorum mavi ekran...
  4. T

Mavi ekran hatası Lütfen yardım

Arkadaşlar 15 gündür falan bilgisayarım mavi ekran veriyor pc yi açıyorum masaüstündeyken 5 dk içerisinde mavi ekran veriyor ama oyun açtığımda kesinlikle mavi ekran vermiyor istediğim gibi kullanabiliyorum pc yi yeni ssd aldım windowsu kurdum ve tekrardan mavi ekran verdi bir de yeni ssd deyken...
  5. T

TWİTCH GÖRÜNTÜ AYARLARINDA SADECE 900P VAR NASIL DÜZELTİRİM

Arkadaşlar yayın yapıyorum fakat video kalitesi 900p60 kaynak veriyor sadece ben onu 720p60 900p60 480 360 144 p gibi seçenekler eklemek istiyorum sadece bir seçenek olsun istemiyorum nasıl yapabilirim onu
  6. T

Ekran kartsız pc topladım düşük fps alıyorum

Arkadaşlar 3000 serisi ekran kartı almak için pc tolamıştım ryzen 7 3700x b550 a pro anakart 16 gb ram var fakat ekran kartını daha almadın pc yi kullanmak için gtx 730 ekran kartı taktım ama düşük fps alıyorum oyunlarda neyden kaynaklı olabilir işlemci nie besleyemiyor oyunları
  7. T

SSD YE FORMAT ATICAM

SSD ve HDD imin sadece ssd sine format atmak istiyorum hdd deki oyunlarımın kalmasını istiyorum sadece ssd de windows yüklü ve onu formatlamak istiyorum nasıl sadece ssd ye format atıcam ve nasıl bir yol izlemem gerek formatdan sonra
Geri