Arama sonuçları: *

1. A

130-140 arası fpsde %90larda ekran kartı kullanımı

Hayırlı geceler Forza indirdim bugün oyun ultra ayarlarda 130 bazen 140 a çıkıyor fps olarak ama ekran kartı kullanımı %90 larda hızlıca değişiyor afterburnerdan sıcaklığına baktım 60 derece ekran kartı işlemci 63 derece %90 larda kullanması sorun yaratır mı ?
  2. A

Forza performansi nasıl sizce ?

130 GPU : %90 larda geziyor çok hızlı bir şekilde bir sorun olur mu ? Msi afterburner forzada göstermiyor değerleri nedenini bilmiyorum.
  3. A

Sistemim forzada nasıl performans verebilir ?

Dostlar forza indiriyorum ve meraktayım sistemim nasıl performans sunacak diye bilgisi olup ya da fikri olan söyleyebilir mi sistemim; Asus rog strix 1660super + 5 3600 +xpg 8x2
  4. A

Pc açık kalsa sorun olur mu ?

Selamlar hayırlı geceler. Şu an forza horizon indirmekteyim ve indirmek için 21 saat dedi pc yarin akşam 7-7.30 a kadar açık kalsa bir sorun olur mu ?
  5. A

Sistemimin emülatör değerleri.

Günaydın hayırlı Cumalar dün denemiş olduğum emülatörde bu değerleri görüyor sistemim sizce bir sorun var mı ? Pek bilgim yok açıkçası sorun varsa söyler misiniz yapmam gereken ile. HDR modu açık grafikler gerçekçi de ve yenileme aşırıda. Sistemim; Asus rog strix gtx 1660s oc + 5 3600 + 8x2 xpg...
  6. A

Bilgisayar aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir ?

Selamlar Hayırlı akşamşar Hazır 0 sistemim de herhangi bir şey yapmam gerekır mı ?
  7. A

Yeni açılan sistemlerde ilk önce ne yapılmalı ?

Arkadaşlar sistemimi yeni çalıştırdım ne yapmam gerekli bilgilendirir misinz ?
  8. A

Oyunlarda sol üst tarafta ki pencere nasıl açılıyor ?

Arkadaşlar fps durumu sıcaklık durumunu nasıl gösterebilirim sistemimi daha yeni açtım ve pek bilgim yok :/
  9. A

Yeni aldığım sistemde ekran kartı fanları dönmüyor.

Arkadaşlar bugün monitörüm geldi sistemi açtım ekran kartım asus rog strix gtx 1660s fanları dönmüyor normarl mi ?
Geri