Arama sonuçları: *

1. 4ghost.cs

İnternet sayfasındaki reklamları nasıl engellerim ?

Her girdigim sayfada google reklamları var eklenti olarak adblock kurdum bazen google reklamları bazende google reklamlarına benzer bannerler cıkıyor . bilgisayarıma virüs mü bulasdı acaba ? bulastı ise hangi program ile silebilir taratabilirim her girdigim haber her girdigim sitede reklamlar...
  2. 4ghost.cs

Freesync ve g-sync Hangi Monitör Alınmalı?

Şimdi elimde 6600xt ekran kartı ve ben belki Nvidia ya geçiş yapacagım monitörüm yok hangisini almam gerekiyor ama Nvidia ya da belki geçemeyebilirim . Freesync AMD , g sync Nvidia icin diyorlar kafam biraz karıştı Freesync monitör alsak sanırım gsync i sçsbiliyoruz sanırım
  3. 4ghost.cs

Disk Yazmaya Karşı Korumalı ?

Bu hatayı 128 gb lik flash bellekte alıyorum içine ne dosya atabiliyorum nede biçimlendirebiliyorum . ne yapmam gerek internetteki videoları izledim lakin bir türlü sonuç bulamadım
  4. 4ghost.cs

Origin 0xc000007b Hatası ?

BF5 İndirmek için origini kurmam gerekiyor sitesinden indiriyorum ama setup dosyası bir türlü acılmıyor sürekli 0xc000007b hatası alıyorum . gerekli videoları izledim dirext visual herşeyi kurdum manuel olarakda dosyayı attım bir türlü çözülmüyor sorun 0xc000007b
  5. 4ghost.cs

Bilgisayarımda Aşırı Derecede Donma Kasma Sorunu Yaşanıyor ?

Arkadaşlar merhaba 2 gündür oyunlarda özellikle FPS oyunları Bf5 Warzone gibi oyunlarda aşırı derecede kasılma ekran donması drop yemeler FPS de ani düşüşler ekran donup alttan oyunun sesi gelmesi gibi sorunlar yaşıyorum Ekran kartımı 6600xt ye geçirdigimden ve 2k veya 1080p de fark etmez...
  6. 4ghost.cs

Oyunlarda Aşırı Derecede Kasma Yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba işlemcim 3600x Ekran kartı 6600xt ramlar 16 gb ekranım 31 inc 2k görüntüde oynuyorum ekran kartımı 1050ti dan 6600xt ye geçirdim lakin 1050ti da gerçekleşmeyen her durum 6600xt de basıma gelmeye basladı oyunlarda donmalar kesintiler oyundan satmalar asırı derecede...
  7. 4ghost.cs

Bilgisayarım aşırı derecede kasmaya başladı ?

Arkadaşlar merhaba Bilgisayarımda herhangi bir sorun yoktu oyun oynarken kendini resetledi ekran da siyah ekran oldu kapandı . Sonra kendim açtım tekrar girdim oyuna masa üstü açıldıgı andan itibaren bilgisayar asırı yavaslamaya kasmaya nasladı sanki 10 sene önceki bilgisayar gibi . Ne yapmamız...
  8. 4ghost.cs

Hafıza kartları için kart okuyucu ?

Arkadaslar micro sd Hafıza kartları için bilgisayarda kullanabilecegim bir hafıza kartı okuyucu önerebilir misiniz? ve kayıt için 6 kamera kullanıyorum sizce hangi marka micro sd kart öneririsiniz samsung sanddisk kingston ?
  9. 4ghost.cs

Gerekli FPS i alamıyorum ?

Arkadaşlar merhaba R5 3600x , 6600xt ekran kartı yeni aldım . İnternetten videolara baktıgım zaman 1080p ve 2k da internetteki videodaki gibi FPS leri alamıyorım ne yazıkki . Benim aldıgım FPS 60-70 , videolarda 110+ warzone bf5 oynuyorum neden olabilir acaba
  10. 4ghost.cs

Oyun İçin Ayarlarım Normal mi ?

6600XT Kullanıyorum . İşlemcim 3600x . 2k ayarlarda ultra FPS konusunda herhangi bir sıkıntım yok . Lakin oyunda sürekli bir geçikme mouseyi saga sola çevirdigimde kasma . meydana geliyor
  11. 4ghost.cs

BF V - EKRAN RENGİ ÇOK BOZULDU

Bf 5 de menü ve oyuna girerken ekran aşırı derecede kötü alt tab yaptığımda bir anlık düzeliyor yada yarım pencerede açıkken sorun yok ama full ekranda renk canlılıgı asırı derecede kötü neden olabilir bu
  12. 4ghost.cs

Sogutucu işlemci üstünden kalkmıyor ?

1.5 senedir aynı macunu kullanıyorum degiştirmedim lakin sogutucu üzerine yapısmıs gibi fazlada zorlamak istemiyorum işlemciye zarar vermek istemiyorum nasıl rahat bir şekilde degiştirebilirim
  13. 4ghost.cs

Termal macun önerir misiniz? ?

3600x işlemcimi cooler master liquid 240 ile birlikte 1.5 yıldır kullanıyorum termal macunu ne kadar süre ile degiştirmemiz gerekiyor ve önerebileceginiz macun var mı güzel bir şekilde etkisini görebilecegin
  14. 4ghost.cs

2060 mı 6600 mü almalıyım

Merhabalar Ryzen 5 3600x işlemcim var ekran kartım suanda 1050 ti yükseltecem satıp 2 tane ekran kartı buldum Asus dual 2060 6 GB 5000 TL letgo 2.el Saphire pulse 6600 8gb 5000 TL letgo 2.el Sizce işlemcim ile hangi ekran kartı daha çok uyumlu olur ve performans alabilirim 2 ekran kartında...
  15. 4ghost.cs

Ekran kartı olmadan PC çalışır mı ?

Ekran kartını henüz alamadım . Geri kalan parçalar tamam . Merak ettiğim suan 3600x ryzen işlemci var anakart b450 , M2 yede win10 kurdum bu sistemde ekran kartı olmadan PC yi acıp normal internet film işlerini görebilirmiyim
  16. 4ghost.cs

Ekran kartından gelen ses ?

Arkadaşlar ekran kartım bosta iken herhangi bir oyun oynamadıgım zaman bir sıkıntı cıkartmıyor lakin oyunun arayüzünde bekledigim de ve oyunu oynadıkça ekran kartımdan bir cızırtı geliyor , aşırı yükte ekran kartımın fanları dönmesi bile o sesi bastırmıyor ve rahatsız edici bir durum ses tam...
  17. 4ghost.cs

Ekran Kartının derecesi normal mi ?

Merhaba arkadaşlar Genelde bf5 ve cod warzone oynuyorum full grafikte ultra ayarlarda ekran kartım 75 dereceyi görüyor pek bilmedigim için soruyorum sizce cok mu ideal mı Ekran kartı : Asus rxt 2060 Super İşlemci : AMD ryzen 5 - 3600x
  18. 4ghost.cs

Hangi internet alt yapısını almalıyım ?

Uzun süredir yurt dışında oldugum in Türkiye deki internet alt yapısının hangisi daha az sorunlu sorunsuz bilmiyorum Bulunduğum bölgede Superonline fiber alt yapısı yok turktelekom , Uydunet mi TV mi adını tam hatırlamıyorum böyle markalar var . Sizce hangisini aracıyı kullanmak mantıklı olur
  19. 4ghost.cs

Oyunlarda yazılar net degil

Ekran kartım 2060 Super . Oyunlarda ekrandaki görsellik olarak hiç memnun degilim . Yazılar net gözükmüyor ekran ayarlarına bakıyorum 165 GHz de calısıyor ekran kartı son sürüm de lakin yazılar net degil
  20. 4ghost.cs

İşlemci ekran kartı FPS degerlerşni görme

Bazı videolarda oyunlarda felan sol üstte izledigimde FPS sıcaklık yüzdelik dilimleri yazan program var hangi program aracılığı ile bu degerleri görebiliriz
Geri