Arama sonuçları: *

1. Can Özdemir

Valorant ve genel FPS sorunu

Merhabalar Valorant'ta maplere göre 250 550 arası FPS alıyorum ve bu canımı sıkıyor Şubat ayında 360hz monitöre geçeceğim ve sistemim de gayet güçlü fakat FPS çok dalgalanıyor bunu nasıl 360'ın üstünde tutabilirim? Lobide vs 1000 1400fps alıyorum. CS:GO'da 450 600 arası gidip geliyor. Evet...
  2. Can Özdemir

AuraSync Ramleri görmüyor

Merhabalar sistemde aurasync ramlerimi görmüyor bir sürü şey denedim başaramadım eşleştirmeyi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim Ramler Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO TUF Gaming Edition
  3. Can Özdemir

Sisteme HDD takınca boot alamıyorum

Öncelikle sorunun elimde eski bir HDD var 500gb kendi laptop'dan söküştüm satarken statikli poşete koyup kutulayıp saklamıştım bugün çıkardım taktım pc ye boot almadı sonradan aklıma geldi için de win10 kurulu kapatıp bios dan önceligini en sona aldım fakat yine boot alamadım bu sefer pc açıkken...
  4. Can Özdemir

Steam oyun inidirken sistem drop yiyor

Sorun başlıkta çok can sıkıcı olmaya başladı zaten intertte sorun var üstüne bu da geldi kafayı yiyecegim bilen varsa yardımcı olubilirmi?
  5. Can Özdemir

Bilgisayarıma hiçbir şey indiremiyorum

merhabalar Edge,Chorome,Opera,Opera GX,Explorer bu tarayıcıların hepsini denedim fakat olmuyor indirmiyor arada nadiren indiriyor 2 gündür hiçbir şey indiremez oldum bir anda kb olarak indirmeye düşüyor sonra 0 oluyor ve indirmiyor 200Mbps paket kullanıyorum telefon da vs sıkıntı yok sadece pc...
  6. Can Özdemir

Otomatikman onarıma hazırlanıyor

Merhabalar pc ye eski hdd mi taktım içinde Windows varmış boot etmedi başta kapatıp hdd yi çıkardım şuan otomatik onarım hazırlanıyor ekranında kaldım 10dk oldu 1603810023 @crazyreign reis belki bilirsin be
  7. Can Özdemir

NVIDIA Highlights çalışmıyor sorunu bulamadım.

NVIDIA Highlights'ın tüm ayarlarını yapmama rağmen hiçbir oyunda öldürmelerimi kaydetmiyor sorun nedir bulamadım yardımcı olurmusunuz?
  8. Can Özdemir

COOLER MASTER ML360R Pompa sesi sorunu

Merhabalar sorun pompadan aşırı bir ses geliyor kasa kapağı kapalıyken bile çok rahat duyabiliyorum videoda da ses aşırı zaten sizce bir sıkıntı mı var yoksa hepsi böyle ses mi çıkarıyor? Serivise göndermelimiyim? ilgili video
  9. Can Özdemir

Kernel_mode_heap hatası

Bu hatayı aldım valorant oynarken sebebi nedir acaba?
  10. Can Özdemir

G-SYNC Açılmıyor Yardım edermisiniz?

Merhabalar monitörüm G-SYNC destekliyor fakat Nvidia denetim masasın da G-SYNC yerini göremedim HDMI ile bağlı ondan olabilir mi acaba?
  11. Can Özdemir

Bu hatayı neden alıyorum?

Merhabalar hata ekte PUBG oynarken aldım üst üste 2 defa fakat yayın açmıştım NVİDA üzerinden
  12. Can Özdemir

Windows 10 kurulumunda sorun yaşıyorum

Merhabalar sitemime Windows 10 kurulumu yapmaya çalışıyorum fakat ISO olarak yaptığımda bir hata aldım şimdi ise normal flash belleğe yüklüyor öyle deneyeceğim sabahtan beri uğraşıyorum sürekli bir şeyler ters gidiyor
Top Bottom