Arama sonuçları: *

1. onur2001

Razer blachsark v2 x 7.1 kulaklık alacağım ama jak girişim arızalı

Başlıkta da belirttiğim gibi razer blackshark v2 x 7.1 alacağım ama jak girişli bir kulaklık. Benim ise ses jak girişim arızalı. Yanında ses kalitesini kalitesini bozmayacak 7.1 ini kullanabileceğim bir dönüştürücü lazım dönüştürücü önerisi verir misiniz?
  2. onur2001

M2 SSD var fakat pc yavaş açılıyor

WD SDBPNPZ 256G 1002 256GB M.2 NVME SSD kullanıyorum hızı 2400/950 ve bunu karşılıyor test ettim ama şöyle bir sıkıntı var ki düğmeye bastığım andan itibaren anakart logo ekranını 17. saniyede, masaüstünü ise 36. saniyede görüyorum. Aynı sorunu sata ssd de de vardı. Secure boot kapatınca açılma...
  3. onur2001

Mavi Ekran Hatası Alıyorum Yardım

aylardır hiç mavi ekran yemezken geçenlerde tek slot ddr4 8gb olan ramimi deneme amaçlı 4+4 olarak değiştirdim ve çok fazla mavi ekran aldım 4+4 iken, sonra rami o.cledim mavi ekran almaz oldum fakat pc donuyordu durduk yere sonra geri kendi ramime döndüm ve mavi ekran almaya başladım özelikle...
  4. onur2001

monstar abra a5 v17.v2 düşük fps sorunu

monster abra a5v17.2 laptop aldım monsterın kendi testlerinde gtada very high ayarlarda 100fps verirken bende 40 50 veriyor sebebi nedir?(prizde oyna nvidia denetim masası ayalarından şunu bunu yap gibi şeyler demeyin yaptım onları)
Geri