Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

PC Bazen Durduk Yere Kendini Yeniden Başlatıyor

Selamlar; Pc son zamanlar da kendi kendine yeniden başlatma yapıyor, acaba çok mu yükleniyorum bilgisayara ondan mı diye düşündüm ama bu bazen oyun oynarken bazen hiçbir şey yapmazken durduk yere oluyor, Sorun nedir nasıl çözülür hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise çok...
  2. Arthur♛Morgan

Windows Sıfırlarken Sadece 'C' Diskini Silmek

Merhaba; Bugün bilgisayarım bilmediğim bir sebepten dolayı oyunlar da kasmaya başladı. Dün ultra ayarlarda oynadığım oyun bugün sistem gereksinimleri yeterli değil diye hata vermeye başladı ve bende çözümü formatta buldum ama bir sorunum var. PC de RDR2 GTA5 gibi yüksek boyutlu birçok oyun var...
  3. Arthur♛Morgan

Pc Durduk Yere Kasmaya Başladı

Arkadaşlar söylediğim gibi pc durduk yere kasmaya başladı dün hiç bir şey yoktu bugün kayıt almak için oyuna girdim ve şu hatayı aldım bir de dün Kaspersky indirip tarama yaptım ve bazı tehditler buldu bende sildim onunla alakalı olabilir mi? Ne yapmalıyım bilmiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.
  4. Arthur♛Morgan

Ryzen 3 3100 1660 SUPER İLERİYE DÖNÜK PERFORMANS

Arkadaşlar sistemim şu şekilde; AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 × 1 Asus B450M-Dragon 4400MHz (OC) DDR4 AM4 mATX × 1 Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 × 1 Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL15 × 1 WD 480GB Green Series 3D-NAND SSD Disk WDS480G2G0A × 1...
Top Bottom