Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Laptop Başlatma Sorunu

Lenovo LOQ model laptobum var. son bir kaç aydır az kullandıgım için pek umursamadıgım bir sorunum var.Bilgisayarı ilk açtıgımda lenovo yazısı geliyor ardından ekran kapanıyor ve açılmıyor fakat bilgisayar çalışıyor tek çözümüm güç tuşunu 5sn basılı tutarak kapatmak ve yeniden açmak bunu...
  2. Krosakı Ichıgo

Bu darboğaz sayılır mı?

rust oynuyorum ve zaten fps düşük 40-60 arası oluyor ama cpu gpu kullanı mı orantısız bu darboğaz mı oluyor?
  3. Krosakı Ichıgo

Bilgisayarımın driverı kendi kendine siliniyor

r6 3600 ve rx580 xfx 8gb ekran kartım var ve dün geceden beri hangi oyun olursa olsun max 10 dk içinde no signal alıyorum oyun sesleri devam ediyor ekran yok daha sonra yeniden başlatmadıgım sürece ekranım gelmiyor yeniden başlatırsamda ekran kartı driverım siliniyor çözümünü bilen varmı?
  4. Krosakı Ichıgo

Biosumu nasıl güncellerim?

bios güncellemesini nasıl yapacagım? bios oyun performansını etkiler mi? anakart : asus Prıme B450-mk II
  5. Krosakı Ichıgo

Bilgisayar temizligi nasıl yapılır?

1 yıldır da md2 kullanıcısıyım bilgisayaramı ara ara üstünkörü temizlerim ama artık işlemci fanım falan toz doldu aşırı drop yiyorum nasıl temizlerim?
  6. Krosakı Ichıgo

Yıl 2021 hala bir kar yağışı 25 kere elektrik kesintisi oluyor

evet dünden beri abartmıyorum 25 kere elektrikler geldi gitti 6 kere bilgisayarım bu durumu yaşadı ne gibi sıkıntı çekerim
  7. Krosakı Ichıgo

Elektrik in bir anda gitmesinin bilgisayarımı etkilemesini nasıl önlerim?

evet son 2 gündür 3 kere yaşadım artık korka korka kullanıyorum bilgisayarı
  8. Krosakı Ichıgo

Bilgisayarıma nasıl harddisk takarım?

Da-md 2 aldım 500gb hdd var benim onu takmak istiyorum ssd 100gb kaldı ama takamıyorum çünkü güç kablosu yok hdd için ve montaj yeri
  9. Krosakı Ichıgo

Çözüldü✓ Windows tuşuna basamıyorum nasıl düzeltirim?

evet sorun bu basıyorum açılmıyor klavyedede aynı ve fn tuşum yok. 1609250714 @kolonya @crazyreign
  10. Krosakı Ichıgo

16 gb lık usb bellek memtest yüklerken 248 mb olmuş?

evet başlıktaki gibi memtest lazımdı yükledim 248 mb olmuş nasıl düzeltcem bios uptade için lazımdı @crazyreign @Mehmet Yılmaz[/USER @Abdullah Hacıgül
  11. Krosakı Ichıgo

Biosflash Back özelliğini bios uptade için kullansam sorun yaşarmıyım?

evet da md 2 sistemi aldım abdullah abinin ne yapmam gerektiği hakkındaki videoda bios güncellemem gerektiğini gördüm fakat bios menüsü kullanmayı bilmiyorum bu yüzden biosflash back özelliği ile update etmeyi düşünüyorum bir sorun yaşarmıyım?
  12. Krosakı Ichıgo

bilgisayarım ses çıkarıp donuyor nedeni nedir? nasıl düzeltilir? servise göndermem gereklimi?

bilgisayrım(laptop) henüz 4 5 aylık fakat 3 4 kez son 2 3 haftada bir anda *drrrrrr* ses çıkarıp donuyor ve güç tuşuyla kapatmak zorunda kalıyorum yardımcı olabilecek biri varmı bu durum beni korkuttu uzun senelr kullanmay ıdüşünüyordum (bu fiyata almadım)bilgisayar...
  13. Krosakı Ichıgo

ram artışı sağlarsam performansa etkisi ne kadar olur? işimi görürmü?

Merhabalar,10.sınıf öğrencisiyim ve telefondan derse giriyorum ve evde eski bir bilgisayar var ve fazla kullanmıyordum bi açıp bakıyım dedim ve özelliklerinin pentium işlemci 256mb bir ekran kartı ve 2gb ddr2 ram olduğunu gördüm eba dan derse girmeye çalıştığımda uygulama hata verdi yanıt...
Top Bottom