Arama sonuçları: *

1. LogiMess

Bilgisayar siyah ekran verip yeniden başlıyor

Bilgisayarı alalı 7-8ay oldu bugüne kadar hiç sorun olmamıştı. Bugün googleda gezinirken 3 defa siyah ekran olup bilgisayar hızlı bir şekilde yeniden başladı. Az önce hoparlörden bızzz diye ses geldi yine aynı şekilde siyah ekran verip yeniden başladı. Bu sorun neden olur ilk defa yaşıyorum...
  2. LogiMess

CS2 ve Valorant'ta düşük FPS

ASUS DUAL 6700XT 5600 8X2 16GB RAM Sistem bu şekilde CS2'DE yazın 200fps civarı alıyordum oyuna uzun bir süre girmedim, bir sürü güncelleme geldi şu anda 50-60-70 gibi fpsler alıyorum Ekran kartı ve işlemci kullanımları %20 civarında normalde ekran kartı %80 altına düşmezdi. Valoranttada...
  3. LogiMess

Google Çeviri Dil Sabitleme

bugün bilgisayarı açtım çeviriden bir şeye bakacaktım ama ben seçmediğim halde dil Azerbaycan Türkçesi oldu Türkçeye çevirince otomatik geri Azerbaycan dili oluyor ne yapmam gerek dili sabitlemem için ?
  4. LogiMess

Kulaklıktan az ses gelme sorunu (Format Sonrası)

Format attıktan sonra ses azaldı sürücü ile alakalı zannetim tüm sürücüleri kurdum. Şu anda bu sürüm kurulu,internette daha yenisini bulamadım zaten. Sorun hala çözülmedi eskiden CS:GO da %40 ses ile oynarken %100 ses ile oynuyorum ki %40 bile zamanına bana fazla geliyordu. Tüm uygulamalarda...
  5. LogiMess

Sitelerin Yavaş Açılma Sorunu

Arkadaşlar Siteler Çok Geç Açılıyor örnekteki gibi bazen daha hızlı bazen daha geç çoğu sitede oluyor vatan.youtube gibi 8x2 16gb 2666mhz ram i3 10100f gtx 1050ti 60mbps dowland 8mbps upload nedeni nedir ?
  6. LogiMess

Wirecard Ne demek Nedir ?

Arkadaşlar Wirecard Nedir playstore.com üzerinde assasin creed 2 5tl kredi kartı ile ödeme bölümünde iwrecard var bu ne demek
  7. LogiMess

i3 6098p + GTX 1050 Ti Bilgisayara Nasıl Bir Upgrade Yapılabilir ?

Selamlar ben 15 yaşında bir gencim abim benden büyük diye ona bilgisayar alınacak daha öncede öyle olmuştu bana ondan bir pc kalıcak bu pcye nasıl bir upgrade yapılabilir ? i3 6098p gtx 1050ti asus 8gb 2133mhz ram (single( (8x2 yapıcam) 300w psu everest kasa James Donkey 120gb ssd western...
Top Bottom