Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayar açıldığında opera kendiliğinden açılıp world of tanks reklamı çıkıyor

Bilgisayarı açıyorum hiç birşeye ellemeden opera açılıyor ve world of tanks sitesi açılıyor nasıl düzetlebilirim ?
  2. T

Bilgisayar 2 kere dondu.

Bilgisayar youtube da video izlerken 2 kere dondu hiç bir şey yapamadım neden oluyor ? 1612107327 @rdeMStakeN nedenini biliyor musun ? (takip ettiklerim arasından sen aktiftin kusura bakma)
  3. T

Windows güncelleştirme sorun veriyo.

1611320639 @epica59 @TECHNO
  4. T

Bilgisayar Açıldığında Masaüstüm Sıfırlandı!

Bilgisayara virüs bulaştı sileyim derken bişeyler oldu virüs walliant. Kaspersky kuruyodum yeniden başlat dedi pc yi. Başlattım sonra merhaba sizin için herşeyi en iyi hale getiriyoruz dedi. Sonra pc açılınca böyle oldu. Yardım Edin lütfen. 1611241918 Şu an pc kapalı
  5. T

Bilgisayarımda birden fazla sorun var

İşlemci ve ekran kartı oyunda 70 75 dereceleri görüyor max ama genelde 65 70 takılıyor sıcaklık değerleri normal midir ? Pc arada donuyor , kasıyor , takılıyor. Oyunlarda kasadan tırrrr diye ses geliyor. Ekran kartı driverı güncellenmiyor. Ssd ve 16 gb ram alıcam onun dışında neler yapmamı...
  6. T

YARDIM Disk temizleme önceki windows yüklemeleri silinir mi ?

diski temizliyodum şöyle bişeyle karşılaştım 35 gb sil dediğim zaman önceki sürümlere gönemezsiniz diyo ne yapmalıyım ? Silersem sorun olur mu ? 1609933111 Yardımcı olur musunuz ? 1609933319 @epica59
  7. T

Çözüldü✓ msi afterburner fahrenheit gösteriyor

msi afterbutner fahrenheit olarak gösteriyo nasıl celsius olarak ayarlarım ?
Geri