Arama sonuçları: *

1. emresanda

Çözüldü✓ USB Bellek Parametre Sorunu

Merhaba arkadaşlar. USB belleğimi bilgisayarıma taktığımda ekteki görüntülerde görünen hataları alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? İçerisinde kurtarmam gereken belgelerim bulunuyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  2. emresanda

Bilgisayar açılırken bu ekranda kalıyor.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayar açılırken bu ekranda biraz duruyor sonra kendiliğinden açılıyor. Bunu sebebi nedir nasıl çözebilirim? HP-All-İn-One kullanıyorum.
  3. emresanda

Ekran Parlaklığı Değişiyor!

Herkese merhaba arkadaşlar. Ekran parlaklığım 1. görüntüde göründüğü gibi stabil olsun istiyorum. Bu sorun bir kaç gündür var. Bazen masaüstündeyken Wallpaper kalitesini düşürecek şekilde parlaklık artıyor bunu klasörler ve tarayıcıda da yapıyor. Bazen de 2. görüntüde göründüğü gibi oyunlarda...
  4. emresanda

MSI MAG FORGE M100A RGB Fanları MSI Center üzerinden nasıl kontrol edebilirim?

Herkese merhaba arkadaşlar. MSI MAG FORGE M100A kasa kullanıyorum. MSI Center üzerinden AARGB ayarlarını bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  5. emresanda

Çözüldü✓ HP Pavilion G6 Notebook Format Atamıyorum?

Herkese merhaba arkadaşlar. HP Pavilion G6 bilgisayarıma bir türlü format atamıyorum. Windows 10 UEFI flash hazırladım. BİOS'dan veya bilgisayar açılırken ESC ye basıp Boot Menü'den flash diskimi seçip başlatmayı denediğimde bir türlü format işlemine başlayamıyorum. Yaptığım araştırmada eski bir...
  6. emresanda

USB Hub birden fazla bilgisayarda kullanımı olur mu?

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlık biraz garip oldu ama açıklamada detaylı yazıyorum. Ofisimizde 4 bilgisayar aynı masada 2'li şekilde karşı karşıya çalışıyoruz. Bir programa girişimizi sağlayan bir adet flash disk var. Ondan bir tane olduğu için sürekli aramızda flashı fırlatıyoruz çoğu zaman...
  7. emresanda

Windows 10 bu dosyayı açmaya yetkiniz yok

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım birkaç gündür geç açılıp kapanıyordu ve açıldıktan sonra oyunda aşırı kasma yapıyordu. Sebebini bilmediğim bir şekilde trojan virüsü'nün bulaştığını görünce USB belleklerimede bulaşması riskine girmeden format attım ve bilgisayarımdaki tüm disklerimi...
  8. emresanda

Çözüldü✓ PES2013 Setup Fatal Error Sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Ekran görüntüsündeki hatanın sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? PES2013 Setup'a girmek istediğimde veriyor bu hatayı. Daha önce karşılaştığım bir sorun değildi.
  9. emresanda

AUX girişli ses sistemimi bilgisayarım görmüyor!

Herkese merhaba arkadaşlar. Rampage Rms-311 Shard 2+1 80w marka ses sistemine sahibim. Kasa arkasındaki AUX girişe bağladım sistemi. Bu arada kasam HDMI kablosu ile televizyonuma bağlı. AUX girişine bağlantı yaptığım halde bilgisayarım ses sistemini tanımlamıyor. Tüm ses ayarlarına baktım devre...
  10. emresanda

USB çoklayıcı önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi USB çoklayıcısına ihtiyacım var. Type-C slotu olan bir çoklayıcıya. Bütçemiz maksimum 300-400 TL bandında. Bu bütçeye kaliteli bir ürün almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler. NOT : USB...
  11. emresanda

Dizi indirme Acil Yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar arşivlediğim bir dizinin bir bölümünü hiçbir yerde bulamadım. Birkaç dizi sitesinde dizinin aradığım bölümü mevcut bu sitelerden diziyi nasıl indirebilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba :/
  12. emresanda

Turbobit.net Premium Hız Sorunu Acil Yardım

Arkadaşlar Turbobitten 1 haftalık premium üyelik aldım kodu aktifleştirdim ama hala indirme hızı 10 ila 30 kbs arasında değişiyor. Premium yokkende böyleydi zaten bunun çözümü nedir ?
Geri