Arama sonuçları: *

1. T

Kulaklıklıkta mikrofon sıkıntısı.

merhaba arkadaşlar kulaklığımda dahili mık var telefona taktığımda karşılıklı konuşabiliyorum fakat bilgisayara taktığım zaman sadece ses alabiliyorum konuşamıyorum tek jak girişli olduğu için jack ayırıcı aldım fakat mıkrofondan yine ses gelmiyor neden olabilir
  2. T

PUBG MOBİLE ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

Merhaba arkadaşlar pubg mobile için çözünürlük ayarlarımı yaptığım zaman tuş ayarları bozuluyor ve tekrardan düzelmiyor tuş atamalarını da yaptım ekrsn yarım kaldığı için çözünürlük ayarı yapıyorum
  3. T

Bilgisayarın ekranı gidiyor işlemci fani çalışırken ekran kartı fanı duruyor

Arkadaşlar merhaba rx460 bir ekran kartım var güncelleme yaptıktan sonra hata verdi ve bilgisayar tam açılmaya yakın ekran kartı fanı kesiyor ve ekran görüntüsü gidiyor sorunum neyden kaynaklanabilir Sistemin RYZEN5 1600 af RX 460 4 GB ekran kartı 8 GB DDR4 3200 MHz ram Rampage 500 w 80 plus...
  4. T

Rx 460 4gb 128 bit nitro bios

Arkadaşlar merhaba bir kart aldım arkadaşımdan 1 hafta minning de kullanıldı kartın sürücüleri yükliyorum ama aygıt yöneticisinde 43 kodu hatası veriyor galiba bios güncellemesi yapılması lazım aldığım kişi de aynısını söylemişti ben bunun nasıl yapıldğını bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı...
Geri