Arama sonuçları: *

1. D

RX 6500XT oyunlarda aniden ekran vermiyor

valorant warband vs gibi oyunlar oynarken ekran kartı ısınmamasına rağmen birden görüntü gidiyor ve yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinden ekran kartını tekrardan etkinleştirmem gerekiyor ne yapmam lazım
  2. D

Windows geri Yüklerken mavi ekran

Windows u geri Yüklerken mavi ekran yedim ne yapmam lazım
  3. D

OYUN OYNARKEN MONİTÖR GİDİYOR ACİL!!!

Bundan birkaç hafta önce donanım arşivi incelemesi videosundan RX 6500XT sistemli bir bilgisayar aldım evdede eski vga girişli monitör vardı bende hdmı to vga adaptörü aldım monitöre takıyorum oyun oynarken çat diye monitör ekranı gidiyor adaptörü söküp taktığımda ekran geri geliyor nasıl...
  4. D

mavi ekran hatası (windows 10)

mavi ekran hatası veriyor drivers eror diyor anlamadım
  5. D

mavi ekran hatası alıyorum (YARDIM)

bilgisayarda normal oyun oyunuyordum 2 dk gittim geldim kendisini uyku moduna almış bilgisayarı açtım mavi ekran hatası aldım mavi ekranda beklemiyor sürekli aynı şeyleri yaparak tekrar ediyor lütfen yardım edin bunu bir defa daha almıştım windows 8 güncelledikten sonra olmuştu windows 10...
  6. D

MAVİ EKRAN HATASI ALIYORUM (YARDIM)

bilgisayarda normal oyun oyunuyordum 2 dk gittim geldim kendisini uyku moduna almış bilgisayarı açtım mavi ekran hatası aldım mavi ekranda beklemiyor sürekli aynı şeyleri yaparak tekrar ediyor lütfen yardım edin 1608793567 bunu bir defa daha almıştım windows 8 güncelledikten sonra olmuştu...
  7. D

MAVİ EKRAN (hatası) eski pc

windows 10 home da oldu bu sonra pc açılmıyor açılıryor monitörün üstünde kırmızı çizgiler çıkıyor sonrada mavi ekran oluyor bilgisayarı uyku moduna aldım sonra böyle oldu yardım lütfen (grundig radeon 5450 intel core 2 duo 2.9 işlemci var 12 13 yıllık)
  8. D

İşlemciye güvenemedim ekran kartı da bulamadım

2000 TL ye kadar bir bütçem var i3 10100f almak istiyorum bu işlemci ekran kartsız çalışıyor ama güvenemedim ekran kartında bulamadım uygun fiyata alacağım anakart h410 alacağım SSD kullanmayacagım 320 GB depolama kullanacağım ram olarak 2600 MHz lik ram alacağım ona göre fikir verirseniz...
Geri