Arama sonuçları: *

1. 'Rey

Yeni hazır sistemde ekran kartı fanları dönmüyor acil yardım

Arkadaşlar biraz panikledim ama pc bugün geldi ekran kartını taktım güç verdim ekran geldi şu anda o pcden yazıyorum ama ekran kartı fanları dönmüyor neden olabilir acaba? Bozuk bir durumu mu var lütfen yardımcı olun. Asus rtx 4060 ekran kartı
  2. 'Rey

Yeni hazır sistem ekran kartı montajı ekstra kablo

Gaming gen den aldığım hazır sistem geldi arkadaşlar güç kablosunu bağladım ama görselini attığım ekstra bi kablo var bunu nereye bağlayacağım bulamadım yerini?
  3. 'Rey

YARDIM - HP Smart Tank 519 model bir yazıcı nasıl kullanılır?

Arkadaşlar ilk defa elime bir yazıcı geçti ama kullanmaya çok hakim değilim YouTube'da kaliteli bir rehber videosu bulamadım. Kablosuz yazıcı ama pc bluetooth yazıcıyı görmüyor sanırım nasıl bağlayacağım yardımcı olabilir misiniz çok teşekkürler.
  4. 'Rey

Geforce Experience Sürücü Güncellemesi Yapamıyorum

Arkadaşlar geforce experience uygulamasından ekran kartı sürücümü güncellemeye çalışıyorum fakat böyle bir sorun yaşıyorum nasıl düzeltebilirim ? Teşekkürler
  5. 'Rey

YARDIM - NVIDIA ekran kartı driver güncellenmiyor

Arkadaşlar driver ı indirdim ve kurmaya aldım ve burdan başka gitmiyor bayağı bekledim ama hiç bir şey olmuyor geforce experience de kapanmıyor ne yapmalıyım
  6. 'Rey

YARDIM - Ekran kartı sürücüsünü E diskine kurabilir miyim ?

Arkadaşlar ekran kartı driverim güncel değil ve oyunlarda sürekli drop oluyor güncelleme de C diski yani ssd dolu olduğu için yapamıyorum ssd de neyi silebilirim ya da e diskine kurabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom