Arama sonuçları: *

1. Nauu

Çift ram takılıyken yeniden başlat yaptığımda VGA yanıyor ve görüntü gelmiyor

Sistemde Windows güncellemesi yada watman gibi sebeplerden veya dümdüz yeniden başlat dediğimde VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Sistemi normal olarak kapatıp power tuşuna basıp açtığımda sıkıntısız açılıyor. Yeniden başlatıp görüntü alamadığımda 1 tane ram çıkarıp görüntü alabiliyorum...
  2. Nauu

VGA ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. AMD pişmanlığı.

Öncelikle Sapphire nitro 6600xt kullanıcısıyım sistemi toplayalı 5-6 ay oluyor. Ayda minimum 2 kere wattman hatası alarak sistem resetlemesi yada ekranın kararıp 2-3 saniye sonra gelmesi gibi küçük sorunlar yaşıyorum bunlara alıştım artık önemsemiyorum. Şu an yaşadığım sıkıntıyı daha önce...
  3. Nauu

Pc reset Atma, kernel power 41 ve WHEA-logger 18 hataları AMD

Sistemi salı günü topladım temiz bir format ve sürücüleri güncelledim XMP profilini açtım daha sonra yapılması gereken stres testlerini uyguladım ortada bir sorun yoktu hatta foruma konuda açtım işlemci Stok soğutucu sebebiyle biraz sıcak çalışsa da sıkıntı yaratacak bir durum yoktu...
  4. Nauu

Yeni toplanan sistem test sonuçlarında herhangi bir sorun var mı ?

Neredeyse 2 yıl gibi bir süre sonucunda sistemi bu gün toplamış bulunmaktayım. Gördüğüm kadarıyla gerekli testleri yaptım fakat yeterli bilgi ve tecrübem olmadığı için bilir kişilerden teyit almak amacıyla bu konuyu açıyorum. sistem Kasa: Dark maxima v12 Anakart...
Top Bottom