Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

DVD içerisindeki dosyayı flash belleğe atamıyorum.

Beyler Aile kasetlerini DVD ye aktartıp usb flash belleğe atıyordum. Yine aynı adama yaptırdım fakat bu sefer farklı formatlamış tıklayınca direk video çıkıyor... Ve KASETLER kısmına atamıyorum içindeki dosyayı... Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler ! 1686083458 Forumun üstatları nerede ya...
  2. PaLaaX

Kali linux internete bağlanıyor ama girmiyor.

Evet beyler sorum yukarıda. internete bağlıyorum ama arama yaptıktan sonra biraz bekletip böyle oluyor. hiç bağlanmıyordu ağı köprüledim bağlandı ama internete girmiyor.
  3. PaLaaX

PC Building Simulator Unity Hatası.

Beyler New game bastıktan sonra bu hatayı alıyorum ve oyun çöküyor. Çözümü varmı ?? 1633889767 Oyunu yüklediğim anda bu hatayla karşılaştım..
  4. PaLaaX

Masaüstü pencere yöneticisi çok ram yiyor !

Beyler bilgisayar 8 gb ve çok yavaş ve takılmalar olmaya başladı önceden 16 gb idi biri arıza yaptı diye çıkardım. ve dwm çok ram yiyor. opera ile böyle witcher oynarken bu kadar yapmazdı. takılmalar oluyor. 1630179480 Yardımcı olacak yokmu ?
  5. PaLaaX

Pc bazen kafayı yiyor.

Beyler katar pro mouseyi taktıktan sonra ara sıra bir yere tıklayınca sitelere giriyor. çıkıyorum masaüstünde sağ tık yapıyorum bütün uygulamalı seçiyor seçili kalıyor. operada sekme var sekmeye geçmek yerine yeni sekme açıyor. sitelerin menülerine tıklayınca opera yeni sekmede açıyor. sanki...
  6. PaLaaX

Unity yapımı oyunlarda crash yiyorum.

Evet sorum yukarda beyler. (fotoğraf temsilidir) tannenberg ve holdfast oynarken bu hatayı almaya başladım neden bilmiyorum önceden bu hatayı almıyordum önce holdfastta başladı şimdi tannenbergde olmaya başladı. oyuna giriyorum tam servere girerken çöküp o hatayı veriyor. az önce tannenberge...
  7. PaLaaX

CS GO AÇILINCA MAVİ RENKTE AÇILMASI !

Evet beyler sıkıntı yukarda ve ben 1 2 ay önce hd 5450 ekran kartına geçtim ve cs go giremiyorum. girdiğim sırada ekran geliyor ve menü mavi renkte açılıyor sonrada donuyor reset atmak zorunda kalıyorum. ama imleçi kıpırdatınca menülerin sesini duyuyorum. sorun neyden kaynaklı ? evet model düşük...
  8. PaLaaX

BİLGİSAYARIN GÖRÜNTÜSÜ GİDİP GELİYOR !

Beyler dün Psu dan ses gelmesi nedeniyle 6 ay önce aldığım yeni psu yu taktım benim sistem eskiydi taktığım psu CV550. PC yi ilk başlattığımda açılmıyordu reset atmam gerekiyordu. bu 2 Güç kaynağındada oldu. bügün yine aynısı oldu 2 3 defa resetledikten sonra mavi ekran verdi ve yüklenip açtı...
Geri