Arama sonuçları: *

1. Lagrima

bilgisayarım durmadan ana sayfada refreshliyor ACİL yardım

Dün bilgisayarımı açtığımda her zaman kullandığım kullanıcıya girdim. Desktop sürekli yenileniyordu sanki f5 spamlıyormuşum gibi. Baya bir şey denedim internetten ama çözme ulaşamadım. Sonra bilgisayarımda nerdeyse hiç kullanmadığım kullanıcıya girmeyi denedim ve hiçbir sorun olmadı. Bu arada...
  2. Lagrima

Opera'da Youtube donuyor ve düzgün çalışmıyor.

Opera tarayıcı kullanıyorum ve her şey düzgün, olması gereken hızda çalışıyor. Ancak youtube birkaç gündür sadece Opera tarayıcıda laglanıyor, donuyor ve geç tepki veriyor. Microsoft Edge üzerinden de denedim, hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Sorunu ilk yaşadığımda Opera üzerinde oldukça fazla...
  3. Lagrima

yardım Ekran kartının mandalı kapanmıyor

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem aldım yaklaşık 2 hafta önce ve ekran kartını takarken mandalın kapanıp kapanmadığına hiç dikkat etmemiştim. Bugün ssd yükseltmesi yaparken hareket rahatlığı için ekran kartını çıkarayım dedim ve mandal aklıma gelmeden direkt çıkardım. Sonradan mandal kapalıyken...
  4. Lagrima

Yeni ssd takmak için format ve windows yardımı

Bilgisayarımda şu anda GIGABYTE DS3H anakartında daha hızlı olan portta samsung 980 takılı. 2 gün önce samsung 970 evo plus aldım. Araştırdığım kadarıyla 970 evo plus daha hızlı ve drami olan bir ssd. Bu yüzden samsung 980'e format atıp anakarttaki daha yavaş olan ssd yuvasına takmak, 970 evo...
  5. Lagrima

Bilgisayar montaj tavsiye

B450 ve 3060ti kullanarak bir sistem toplamayı düşünüyorum. parçaları tek tek alınca daha uygun fiyata geliyor. Ancak bilgisayar montajı yapmak konusunda bir bilgim yok. Parçalar nispeten pahalı parçalar sıkıntı olmasını istemiyorum. Sizce kendim toplamalı mıyım? Önerebileceğiniz video, yazı vb...
Geri