Arama sonuçları: *

1. Mikail Ebrinç

Hard disk kullanımı %100

İki harddiskim var elimde, ikisinide sıkıntısı bir şekilde kullaniyordum 500gb olan zaten eski hdd ama beni yine götürüyordu, 1tb olan ise yeni wd10ezex oda iyidi fakat forza Horizon 5 oynadıktan sonra her ikiside kullanımlari 100 e çıkardı ben 500gb olanda 350saat fh4 oynadım sıkıntı olmadı iki...
  2. Mikail Ebrinç

Driver Kurunca Windows Gelmiyor

Metro 2033 açtım, ve o sırada 67.5 kHz yazdı önceden de karşıma çıkmıştı bu durum reset atınca düzeliyordu o yüzden reset attım anakart logosu geldi açılmasını bekliyorum ve gene aynı 67.5 kHz hatası çıkıyor, bilgisayarı televizyona taktım sıkıntısız çalışıyordu çözünürlük 1080p di bende 768p e...
  3. Mikail Ebrinç

Oyunlarda fps 60 dan az olunca kasıyor

Gta 5 oynuyorum yüksek 768 p de vsync açık (başka ayarlar deniyorum ana olmyor fps 50 40 düşüyor ona rağmen kasıyor 10 20 gibi) 60 görüyorum iyi sonra fps 59 58 olduğu zaman kasıyor ve rahatsız ediyor benzer olay valorant ta gördüm şu sıralar gta 5 e sardım başka oyunlarda varmı bilmiyorum...
  4. Mikail Ebrinç

Teknobiyotik a2.5 kullanırken kapanıyor

Acıyorum 10 dk geciyor pat kapanıyor düğmeye basıyorum açılmıyor PSU yu açıp kapatıyorum olmuyor tekrar tekrar aynı işlemeleri yapıyorum açılıyor ama sorun devam ediyor bu yardım edin
Geri