Arama sonuçları: *

1. Uğur

Kick i açınca yan ekranım anlık siyah oluyo

Kick i açınca solda ki ekranım anlık siyah oluyo 2-3 sn gibi sonra kendine geliyor bu neden olabilir daha önce hiç bir sorun yoktu kabloları falan tam oturmuş durumda hem monitörde hem ekran kartında.
  2. Uğur

Çözüldü✓ Nvidia ekran görüntüsü alma nasıl yapılır ?

Öncelikle kategori yanlış ise özür dilerim. Nvidianın ekran görüntüsü alma bende çalışmıyor internetten baktım alt+f2 diyor ama olmuyor bide bu videodaki sağ üstteki ayarı nasıl açarım. Geforce Experience yüklü. Driver güncel.
  3. Uğur

Biosda VMD (RAID) Nedir ?

Biosda gördüm vmd(raid) diye bişi var nedir bu kapalı mı kalsın yoksa açmalı mıyım ?
  4. Uğur

Mavi Ekran Yeni pc de ilk defa mavi ekran yedim yardımcı olur musunuz ?

Fifa 23 oynuyordum bir anda mavi ekran verdi pc ama hatayı göremedim direkt kendini yeniden başlattı. Minidump dosyasını atıyorum yardımcı olursanız sevinirim. https://drive.google.com/file/d/1GgGsEyRVXxiKBiYYrT8_QXFNjUOGNSLg/view?usp=sharing
  5. Uğur

Klavyemdeki alt+ctrl tuşları aynı anda basıyor

Klavyenin sağ alttaki alt tuşuna basınca alt+ctrl basıyor iki tane klavyem var ikisinde de aynı sorun var o yüzden pcden kaynaklı diye düşünüyorum herhangi bir ayarı falan açmış olabilir miyim acaba ?
  6. Uğur

Nvidia denetim masası ayarları ve fps arttırmak için başka hangi ayarları önerirsiniz ?

Sistemim imza kısmında yazıyor pc yeni geldi sayılır bir kaç ayar yaptım ama sizin de önerdiğiniz ayar varsa söyler misiniz veya önerebileceğiniz video var mı ?
  7. Uğur

Gta 5 de anlık fps düşüyor.

Ofline modda hızlı araba kullanırken dönerken falan mesela fps düşüyor oyun anlık donuyor gibi ayarlar high da açıp veya kapatmam gereken başka ayar varsa söylermisiniz sistemim imza kısmında yazıyor.
  8. Uğur

Mavi Ekran Pfn list corrupt mavi ekran hatası alıyorum

Lol oynuyordum bianda mavi ekran verdi pfn list corrupt yazıyordu. Sonra açıldı pc tekrar lole girerken tekrar aynı hatayı verdi PC yi de yeni format atmıştım sorunu nasıl çözebilirim ?
  9. Uğur

Pc açılmıyor lütfen yardım edin.

Sabah pc açtığımda sorunsuz kullanabiliyordum kapattım uyudum şimdi bidaha açtığımda fotoğrafda ki gibi oluyor biraz bekleyip yeniden başlatıyor. 1630164449 Lütfen arkadaşlar yardım edicek yokmu neden açılmıyor.
  10. Uğur

Görev Yöneticisi > Başlangıç > Başlangıç öğesi yok hatası

w8.1 kullanıyorum pc aç kapa yaptıktan sonra bi anda gitti burası internette startup klosörü oluşturun diyor yaptım olmadı sfc /scannow yapın diyor yaptım yine düzelmedi yardım ederseniz sevinirim
  11. Uğur

Driver güncellemem de yardım eder misiniz ?

Asus p5pl2-e anakartım var ön jaka hoparlör takıyorum çalışmıyor soundmax driver kurmam gerekiyor galiba ama internetden hanigisini indiricem soundmax bulamadım yardım edermisiniz link falan atsanız işletim sistemi w8.1
  12. Uğur

Soundmax en güncel driver bulamadım

Soundmax en güncel driver linkini atar mısnız acaba hoparlörü jak ile çalıştırmak için o driver lazım ama internette hanigisini indiricem emin olamadım. Anakarım: Asus p5pl2-e w8.1 kullanıyorum
  13. Uğur

Driver güncelleme programı

Driverları güncelleme programı var mı bildiğiniz önceden driver booster kullanıyordum sonra baktım kimse önermiyormuş format attım pcye şimdi nasıl kurabilirim
  14. Uğur

Bilgisayar hoparlörü görmüyor

Pc ye usb olarak kulaklık takıyorum görüyor. Ekranda hoparlör var onuda görüyor ama ekstra hoparlor takınca jak girişine görmüyor hoparlör çalışıyor telefonda denedim. Asus p5pl2-e ana kartım var.
  15. Uğur

Çözüldü✓ 1 HDD ye 2 işletim sistemi kurulur mu ?

Eski bozulan laptopda 1000gb hdd vardı ince küçük bişi buna 2 tane işletim sistemi kurabilir miyim (w7 ve w8.1) yoksa ek olarak 2 tane daha hdd var elimde 320gb ve 500gb olmak üzere ayrı ayrı mı kurayım sizce oyun performansları karşılaştırmak istiyorum.
  16. Uğur

PC açılışta siyah ekranda kalıyor

Bilgisayarı açıyorum ardından display porta görüntü gelmiyor diyor hdmi ile de aynı bios pilini de çıkarıp yaptım ne yapmalıyım 1610110009 P5pl2-e anakart radeon hd 5670 ekran kartı 4gb ram ve intel dual core e6600 işlemci
Geri