Arama sonuçları: *

1. H

Sorun hangi bileşende anlamadım

Sistem özelliklerim Q9400 4 çekirdek intel işlemci 4gb ddr2 ram HD5570 1GB ekran kartı Grafikleri en düşüğe almama rapmen FPS artmıyor sorun acaba hangi parçada
  2. H

Çözüldü✓ Daha önceden kullandığım HDD den medyaları alabilirmiyim

eskiden sistem yüklü olan HDD yi şimdi 2. depolama olarak kullanıyorum ama önceden içinde olan foto ve videoları şimdi içerisinde bulamıyorum sorun tam olarak nedir
  3. H

kasanın ön panelindeki USB girişleri çalışmıyor

win 7 den win 10 a geçtim ve daha sonra bu sorunla karşılaştım driver falan mı gerekiyor
  4. H

Bilgisayar Açılıyor Ama Görüntü Gelmiyor

Power tuşuna basıyorum bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor anakarttan açılınca bip diye ses geliyordu o da gelmiyor
  5. H

Bunu nasıl sökebilirim?

Arkadaşlar eski bir kasam var ve modifiye etmek istiyorum ama bu panel nasıl sökülür bilmiyorum vidası yok
  6. H

harddiskim normal mi?

arkadaşlar hdd bu şekilde görünüyor içinde hiçbir sistem dosyası yok ve oyun kurulumu yapsam sıkıntı çıkarırmı (2. harddiskim)
  7. H

Pc açılırken chrome sekmesi açılıyor

Arkadaşlar virüs olabilirmi yardım edebilirmsiniz
  8. H

Hangi driver yüklemem gerekiyor

beta yazdığı için kafam karıştı
  9. H

Bir türlü öğrenemedim yardımcı olurmusunuz

gıgabyte ga-g31m-es2l fs1333 ddr2 800 anakartım var ama maks ne kadar ram kaldırır bilmiyorum
  10. H

FPS baktığımız uygulamanın adı neydi

Hani bi ekran kartının game testine bakarsında sol üstte dereceler ve FPS yazar ya ha işte o uygulamanın ismi nedir
  11. H

işlemcim ekran kartını beslermi

intel pentium e5200 ekran kartı hd 5570
  12. H

arkadaşlar anakartıma ekran kartı uyumlu olurmu

arkadaşlar GDDR5 GT710 alacağım ama DDR2 anakartım var çalışırmı
  13. H

Flah bellek kitlendi açamıyorum

Arkadaşlar 8 gb flash belleğim var ama pc ye takıyorum biçimlendiriyorum hata veriyor içinede giremiyorum yardım edin
  14. H

Windows 7 64 bit kullanıyorum özelliklere bakamıyorum

arkadaşlar durum bu normalde bilgisayarıma sağ tık yapıp özelliklere bakınca bu çıkmazdı normal pencere çıkardı nasıl düzeltilir
  15. H

Pentium Dual-Core E5200 + GTX 750 Ti sistem darboğaz yapar mı?

pentium 2.50ghz E5200 işlemcim var 750 Tİ alırsam dar boğaqz yaparmı. (veya RX460 ALSAM!!!)
Top Bottom