Arama sonuçları: *

1. C

google chorome ekran kapanma sorunu

merhaba arkadaşlar chorome da google üzerinden arama yaparken böyle ekran kapanma yaşıyorum. F5 leyince belli bir süre sonra yine tekrar aynı sıkıntı oluyor bunu sadece google da arama yaparken yapıyor çözümü nedir bilen varmı ?
  2. C

occt ve furmark testi analiz ve yardım lütfen

yaklaşık 20 dk civarında occt ve furmark ta test yapmtım değerlerim bu şekilde kafama takılan soru şu hatalar tespit edilmiştir diyor ama bu hatalar nelerdir. Sistem 5600x işlemci rog b550 anakart 3060 ti ekran kartı cooler master 360mm sıvı soğutma 8x4 32gb ram sistemi yeni topladım bu akşam...
  3. C

sıvı soğutmanın yanında gelen kontrolcünün bağlantısı

cooler master 360mm sıvı soğutma aldım. argb leri anakarta direk bağladım icinden cıkan kontrolcüyü kullanmadım herhangi bir sıkıntısı olurmu direk anakarttan kontrol etmek istedim. Birde kontrolcünün bağlantılarını yaparsam yine anakarttan kontrol edebilirmiyim fanların rgblerini.
  4. C

Fan kablolarını tam anlamıyla nereye takıcam yardım edermisiniz.

merhaba arkadaşlar ilk defa pc toplayacağım ürünler önümüzdeki hafta elimde olucak kasam td500 mesh sıvı soğutmam cooler master ml360r anakartım asus rog b550-f şimdi ben bunların fanlarını tam anlamıyla nereye monte etmem lazım yardım ederseniz sevinirim. Fan çoğaltıcı alarak hepsini 1 kablo...
Geri