Arama sonuçları: *

1. Furyy

Oyunlarda Görüntü Çok Bulanık Oluyor?

Arkadaşlar sistemim AMD RYZEN 5 5600 ASUS DUAL RX 6650 XT 2+8 16 GB 3200 MHZ RAM 512GB M2 SSD ASUS PRME B450MK GAMDİAS TALOS 750W 80+ OYUNCU KASASI arkadaşlar oyunlarda ve günlük kullanımda bulanıklaşmalar oluyor uzağı göremiyorum resmen en yüksek ayarlarda oynamama rağmen.
  2. Furyy

Furmark Testi Değerleri Normal midir?

Arkadaşlar furmark testi yaptım ancak fps çok düşük sizce normal midir?
  3. Furyy

Yeni aldığım bilgisayara çok droplar giriyor

Arkadaşlar 3 kere bilgisayar aldım üçün de de drop sorunu yaşadım artık kafayı yiyeceğim acaba sorun elektrikdenmi diye düşündüm çünkü evde bazen çok yüklenme yapınca elektrikler kesiliyor özellikler şu şekilde:ryzen 5 5600 rx6650 xt b450mk 2x8 16 gb 3200 mhz ram...
  4. Furyy

Oyunlarda kasma ve donma

Arkadaşlar gördüğünüz şekilde oyunda takılmalar oluyor ve kasma hissiyatı çok var ben bunu incehesapa söylediğimde yalanlıyorlar iki kere bilgisayarımı servise verdim ikisinde de bir şey yok diye geri göderdiler yardımcı olur musunuz? Artık bunu onlara anlatmam lazım...
  5. Furyy

İncehesap ile yaşadığım sorun?

Merhabalar Arkadaşlar, İncehesap sitesinden imzamdaki sistemi satın almıştım.Ancak sistemde FPS drop olduğu için oyunlarda sürekli kasma hissiyatı yaşıyordum.Bende İncehesap'a servise gönderdim ilk başta işlemci soğutucusunu değiştirip tamir ettik dediler.Tabii ki de sorun hâlâ devam...
  6. Furyy

Oyundaki akıcılık normal mi?

Arkadaşlar incehesaptan sistem almıştım ama drop oluyor diye servise verdim onlarda bana drop olmadığını söylediler attığım videoda drop varmıdır?https://drive.google.com/file/d/1nKNWGGgGyAnF1KZNYfxEgcGOUOFHqNY_/view?usp=drivesdk
  7. Furyy

Çok düşük FPS alıyorum?

Sistemim imzamda arkadaşlar fortniteda çok düşük FPS alıyorum ve ekran kartı MHz'ini kendi kendine düşürüyorNot:fortnite destansı ayarlarda https://dosya.hizliresim.com/EWO7xBUt5M4oki0/preview
  8. Furyy

Bilgisayar kullanım değerlei normal mi?

Arkadaşlar imzamdaki sistemle fortnite girdim değerler normal midir? Zaten droplar yaşıyorum ve bana fps düşük gibi geldi...
  9. Furyy

Bilgisayarımı iade edebilir miyim?

Arkadaşlar 21 Şubat'ta incehesaptan imzamdaki sistemi aldım ancak oyunlarda FPS drop sorunu yaşıyorum ben bununla hiç uğraşmak istemiyorum ve iade etmek istiyorum ekran kartı jelatinini çıkarmıştım bütün kutular ve fatura duruyor.
  10. Furyy

BİLGİSAYAR 97 DERECEYE ÇIKIYOR!

Arkadaşlar incehesaptan yeni pc aşdım sistem imzamda var ancak bilgisayar yük altındayken 97 dereceye çıkıyor fotoğrafını bırakacağım zaten bilgisayarda drop sorunu yaşıyordum acaba bunun yüzünde mi drop yaşıyorum?
  11. Furyy

Niçin Masaüstünde Drop Yiyorum?

arkadaşlar değerleri atacağım ALLAH RIZASI için biri yardımcı olsun oyunlarda oyuna yeni giriş yaptığımda mesela işlemci kullanımı ekran kartı kullanımından daha fazla oluyor ve mouse u hareket ettirdiğimde anında drop ooluyor bu sorun masaüstünde de yaşanıyor driverları güncelledim format attım...
  12. Furyy

OYUNLARDA VE MASAÜSTÜNDE DROP SORUNU?

Arkadaşlar merhabalar sistemim imzamda mevccut daha yeni aldım bilgisayarı ancak masaüstünde ve oyunda drop yiyorum.Mesela forumda sayfayı aşağı kaydırdığım zaman 0.5s ile drop yiyorum oyunlarda ise ani bir çatışmada vesaire droplar yiyorum fpslerim yüksek olmasına rağmen lütfen yardımcı...
  13. Furyy

Bu sistemde darboğaz yaşıyorum ve oyun kasıyor?

arkadaşlar değerleri atıacağım ancak bilgisayarı yeni almış olmama rağmen masaüstünde ve oyunlarda drop yiyorum nasıl iştir bu anlamadım.
  14. Furyy

EKRAN KARTI KULLANIMI DÜŞÜK VE OYUNLARDA DROP YİYORUM!

ARKADAŞLAR SİSTEMİM İMZAMDA DAHA YENİ ALDIM ANCAK EKRAN OYUNLARDA VE MASAÜSTÜNDE DROPLAR YİYORUM PUBG GİBİ BİR OYUNDA BİLE ULTRA AYARLARDA EKRAN KARTI KULLANIMI %50 Yİ AŞMIYOR DEĞERLERİ ATIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  15. Furyy

Drop sorunu yaşıyorum

arkadaşlar sistemim imzamda daha bugün geldi sistem ancak oyunlarda ve masaüstünde drop yaşıyorum bunun sebebi monitör olabilirmi çünkü 60 hz eski bir monitöre vga dönüştürücüsüyle bağlı yardım ederseniz sevinirm.
  16. Furyy

Bilgisayar anlık droplar yiyor oyun takılıyor ve kasıyor?

Sistemim:AMD RYZEN 3 1200 SAPPHİRE RX560 NEO FORZA 8GB 3200MHZ LONGLİNE 120GB HYPERK600W ASROCK A320 arkadaşlar oyunlarda ve masaüstünde anlık takılmalar yaşıyorum örnek vermek gerekirse valoranttayken masaüstüne dönüyorum sonra birdenbire oyun aşırı takılmaya başlıyor oyun 8-10 saniye boyunca...
  17. Furyy

Monitör takılma yaparmı?

arkadaşlar sistemim aşağıda var oyunlarda anlık takılma sorunu yaşıyorum fareyi sağa sola hareket ettirince ekran bulanıklaşıyor yardım ederseniz sevinirm.
  18. Furyy

Bilgisayarım oyunlarda takılıyor ve kasıyor?

arkadaşlar valorantta yüksek ayarlarda oynuyordum mesela silahtan bıçağa geçerken oyun anlık takılıyo bazen tamamen takılıyo donuyo hiçbirşey yapamıyorum aşağıda kullanım değerleri var bakarsanız sevinirim.
  19. Furyy

Monitörün Hz i birden düşüyor oyunlarda takılmalar oluyor?

Selamünaleyküm arkadaşlar oyun oynarken monitörün hz i bazen fps 130-140 civarı olmasına rağmen kendi kendine 70 e vb. düşüyor ve oyunda takılmalar oluyor bunun sebebi ne olabilir? Monitör:Acer Kg241q
  20. Furyy

FPS DÜŞÜNCE HAFİF TAKILMALAR OLUYOR?

Öncelikle hepinize merhabalar yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum oynadığım oyunlarda fps 150 aşağısına düşünce hafif takılma yaşıyorum kullanım değerlerimi de attım yardımcı olurmusunuz?Not:Monitör 165hz
Top Bottom