Arama sonuçları: *

1. M

Rust oyun çöküyor...

Selamlar. Ekran kartım rx 7600, psu msi mag a550bn. Rust oynarken 1-2 saat sonra oyun donuyor ve çöküyor. Olay görüntüleyicisinde "amduw23g-417878-33000e3f görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu." hatasını alıyorum. Uzun süredir çözmeyi deniyorum. Bios...
  2. M

AMD bug report oyun çöküyor

Selamlar. CS2 oynarken her maç en az 1 kere amd bug report tool geliyor oyun çöküyor. Şimdi rust oynuyorum ve rustta da aynısı oluyor. 10 dakikada bir kapanıyor oyun ben bu durumu nasıl çözücem. bok gibi driverı var amdnin
  3. M

Sürekli mavi ekran sorunu

Selamlar. Amcamın eski bi bilgisayarı var. Sürekli mavi ekran yiyormuş sorun neyden kaynaklı ve nasıl çözülebilir?
  4. M

Bilgisayarım Açılmıyor, Yardım Gerek

Selamlar. Az önce lol oynadım. maç bittikten sonra pc durduk yere kapandı. Elektrikler gitti sandım ama gitmemişti. Gidip su içtim geri geldim kasanin gücüne basiyom açılmıyor. Prizde skntı yok. Gücü çıkarıp 3-4 kere power tuşuna basıp bir daha denedim yine açılmıyor. Durup dururken noldu buna...
  5. M

Klasördeki videoların thumbnail'ını görmek

Selamlar. AMD üzerinden görüntü tekrarını kullanıyorum ve oyunlarda klip alıp duruyorum. Filmler ve TV diye bir oynatıcı kullanıyorum. Ekte gördüğünüz gibi şu an oynatıcının logosu görünüyor. Eski pcde logo yerine klibin başındaki sahne görünüyordu. Eskisi gibi klibin başını görme imkanım var mı?
  6. M

Bluetooth görünmüyor

Selamlar. Bluetooth görünmüyor. Yardımcı olur musunuz
  7. M

Bilgisayarım takılıyor ve ses bozuluyor.

Selamlar. Yaklaşık 1-2 ay önce driver güncellediğimde oyun oynarken arada bi takılmalar oluyodu. Bu takılmalar olduğunda o anda ne ses geliyorsa o ses de takılıyor bozuk geliyordu. Sanki ses titriyormuş gibi. Eski driverı tekrar kurup denemiştim yine olmamıştı. Format attığımda bu sorun...
  8. M

Realtek denetim masasına giriş yapamıyorum

Razer blackshark V2 x aldıktan sonra mikrofonun yankı sorununu engellemek için driverı sil yükle yaptım ama şu an realtek denetim masasına giremiyorum.
  9. M

Programı açamıyorum.

Selamlar. Bilgisayara format attım. Kulaklığımın driverini yükledim ve dosya ekteki gibi. Ben bunu nasıl açabilirm
Geri