Arama sonuçları: *

1. D

Yetersiz bellek hataları

fortnite oynarken veya valorant oynarken arkada chrome de bir video açıkken oyundan atıyor düşük bellek diyerek fortnite çok severim ama oyundan atmalarından dolayı silmek zorunda kaldım. ekran kartını mı değişmem lazım yoksa ram mi değişmem lazım bir türlü anlamıyorum veya bir ayar mı çekmem...
  2. D

Bir konu hakkında danışmak için açıyorum.

Şuanda kullandığım klavye de bazı tuşlarında sorunlar var sert basmam falan gerekiyor bazen bazenleri işlemiyor etmiyor falan sorunları var bunun yanında SSD kapasitem az ve pc açılırken minimum 30-40 sn bekliyorum ekranda ASUS yazıyor dönüyor yani. Sizce hangisini almalıyım elimde 1.5 - 2k...
  3. D

PC açılırken çok fazla bekliyorum

Bugün sabah pc yi açarken çok fazla bekledim ekrana asus yazısı geliyor altında yuvarlak en az 40sn-1dk arası dönüyor. Bi ara açıldı dün akşam R6 indirmiştim 12gb yer kalmıştı ssd de r6 yı sildim tekrar kapat aç yaptım yine çok üzün süreler bekliyorum sorun nedir sizce? İlk kez böyle bir sorunla...
  4. D

Bilgisayarda fps drop sorunu

Yaklaşık 1 ay memleketteydim PC 1 ay kadar kapalı durdu ve açılmadı bugün geldim ve açtım fps droplar falan var bunları nasıl düzeltirim? 1690219477 valorantta normalde 500 lerde alırken şuan 300 ü zor geçiyorum ve de
  5. D

Kopyalanmayan yerleri kopyalamak için eklentiler

Google veya Opera da yazı gördüm ama yazı resim olarak eklenmiş kopyalaymıyorum nasıl kopyalabilirim eklentisi vardı sanki söyler misiniz?
  6. D

Windows Key önerileri

Orijinal Win11 Pro key almak istiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam PC sıfırlandığı zaman yine aynı kodu kullanabileceğim keyler oluyordu tam ayrıntısını bilmiyorum. Ucuz ve orijinal key veren siteler varsa sevinirim. İyi forumlar
  7. D

Lenovo Laptopa nasıl format atarım

Merhaba, Lenovo ideapad s145 kullanıyorum alalı 3 yılı aşkın bir süre oldu içinde gerekli gereksiz dosyalar var tam anlamıyla bir format atmak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olur musunuz?
Top Bottom