Arama sonuçları: *

1. iep_yk

Laptop Ses Kısıyor Gösteriyor Ama Kısılmıyor ?

https://streamable.com/jeoh6o buraya videoyu bıraktım yardımcı olur musunuz ?
  2. iep_yk

PC Sürekli Siyah Ekran Veriyor

Siyah ekran veriyor ama çalışıyor. Monitörde sıkıntı yok. Sistem ise apdullah abinin son çıkardığı apu sistem. Yardım edebilir misiniz ? 1-2 Haftadır devam ediyor.
  3. iep_yk

Bilgisayarda Fazladan Oturum Seçenekleri Var Nası Düzeltirim ?

Sorum başlıkta ki gibi. İstediğim hesap 1. ama diğer 2 si neden var bilmiyorum. Ve şöyle ilginç bişey var : en altta ki oturum pc açıldıktan 5dk sonra gidiyor. Pc her açıldığında bu hesap ile açılıyor. 1643706966 Bu kaçıncı konum kimse bakmıyor bile ?
  4. iep_yk

2 Tane Oturum Var Nasıl Silerim ?

Windows 11 ve iki tane yeni oturum açılmış bunları nasıl silebilirim ? not: her pc açıldığında en alttaki oturum ile açılıyor ve şifreniz yanlış diyor kendi oturumuma basınca girebiliyorum
  5. iep_yk

Pc Başka Bi Oturumdan Açılıyor

Benim sadece bir tane oturumum olması lazım bu 2 si nerden çıktı ? Nasıl düzeltirim ? 1643125454 Yardım?
  6. iep_yk

PC Boşta %70 kullanılıyor

Malwarebytes ile de tarattım bi virüs çıkmadı ama boşta işlemci %50 ila %70 arasında kullanılıyor 1643100699 Ve görev yöneticisini açtığımda %5 e düşüyor ?
  7. iep_yk

Bilgisayarıma Virüs Girmiş Ne Yapmalıyım ?

Scanlayıp sildim ama başka yapmam gereken bişey var mı ?
  8. iep_yk

Boşta İşlemci %68, Ram 10 Gb Kullanıyor !

Wallpaper Engine vardı onu kapadım hala böyle. Garip bir şekilde görev yöneticisini açtığımda %13 ve 4.5 gb a düşüyor. Yardım edebilecek var mı ?
  9. iep_yk

Win 10 Parlaklık Ayarı Yok

Arkadaşlar bilgisayar masaüstü (flexy silver) parlaklık ayarlayamıyorum. Tüm driverlar felan kurulu. Bunu ayarlayabileceğim bir program var mı ?
Geri