Arama sonuçları: *

1. B

Kasada Data Kablosu Nereye Takılacak?

yeni kasa aldım kasanın kontrolcüsünden data diye çıkan kablo ucu anakartta nereye bağlanacak bulamadım yardım edebilir misiniz? Anakart: Asus Prime B650m- A Wifi 2 İkinci sorum arctic Liquid Freezer 2 240mm bağladım ama fanlarının filan soketi yok sadece küçük bir soket var sadece o yetiyor mu...
  2. B

B650M ASUS ANAKART- MSİ A850G BAĞLANTI

Pc kuruyoruz bu konu hakkında yardım var mı? Ve psudan bağlantı yaparken 4+6 şeklinde cpu kablosu yok bunu nasıl yapıcaz ?
  3. B

Msi b460m-A pro Anakarta Uyan M2 SSD

Soru başlıkta aslında ama msi b460m-A Pro anakartım var. M2 ssd almak istiyorum hangi özelliklerine dikkat etmeliyim ya da herhangi birini alsam uyar mı ?
  4. B

elektrik tüketimi nasıl hesaplanır?

Masaüstü pc'nin aylık ortalama elektrik tüketimini nasıl hesaplayabilirim? 650w psu var üzerinde rtx 2060 ekran kartı i510400f işlemci var. Nasıl hesaplarım bunu ortalama olarak ? Kaç w elektrik çektiğini güç tüketimini bilmiyorum göremiyorum. Güç tüketimi saatte?
  5. B

Msi Dragon Center Yüklenmiyor

Msi dragon center yanlışlıkla sildim ve tüm verilerini kaldırıp tekrar yüklemek istedim. Tekrar yükledim ama önce sdk loading ekranında kaldı. Daha sonra dragon centerı ve msi sdk yı silip denedim. Tüm verileri sildim diskteki. Şimdide ''Please make sure the MSI software service is not blocked...
  6. B

Yeni PC Fandan Ses Geliyor

Yeni aldığım sistemin fanından ses geliyor. İşlemci fanı olduğunu düşünüyorum çünkü pc kapalıyken işlemci fanını elleyince aynı sesi aldım. Çok hafif plastiğin demire sürtme sesi gibi ses geliyor. Pc de herhangi bir sıkıntı yok. Ses yük altında veya boşta artmıyor ve ya azalmıyor genel itibari...
  7. B

Ekran kartı sürücüsü çöktü! RTX 2060.

Az önce valorant oyununda ekran kartı sürücü çöktü hatası aldım. Yaklaşık 3 gündür aktif kullanıyorum yeni aldım pc yi. Bu dakikaya kadar herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Ekran kartım rtx2060. Ayrıca sabah başka bir oyun oynadım yine sorun yaşamadım. Daha demin valoranttan sonra r6 girdim...
  8. B

Aldığım mousepad nasıl düzelir?

İnternetten mousepad aldım. Tahmin edeceğiniz üzere rulo şeklinde paketlenmiş olarak geldi. Şuan bazı yerleri hava duruyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
  9. B

Yeni aldığım pc de mikrofon sorunu ?

msi b460m-a pro anakartım var tüm güncellemeleri chipset vs yükledim. ,Bugün oyuna girince arkadaşlar sesin çok az geliyor dedi. Kasanın ön girişlerideydi arka tarafa yani anakarta taktım ama yine farketmedi. Sistemde ses ayarlarına baktım alakası yok. Düzeylerden ses full. Belki driver dedim...
  10. B

Patriot Burst SSD 480 GB ?

480 gb aldım 447 çıktı normal mi ?
  11. B

MSI Afterburner inmiyor ?

Msi afterburner kendi sitesi üzerinden inmiyor. Tıklıyorum site yenileniyor ama tepki yok. İnternette çok fazla aynı sorunu gördüm. Bir yolunu bilen var mı ?
  12. B

yeni pc ye testler ?

yeni pc aldım. 1920x1080 de 8xmsaa da 25 dakika furmark test yaptım 71 dereceyi geçmedi kapattım. Acaba farklı bir ayarda yapmam gerekiyor mu ? ikincisi de aida64 testi nasıl yapılıyor ?
  13. B

Yeni pc aldım ne yapmalıyım?

Yeni pc aldım windows kurdum. Güncellemeleri yaptım. Furmark test yükleyim dedim ama kendi sitesinden indirdim kurarken bir hata ile karşılaştım. the source file is corrupted hatası gördüm. Bunun dışında neler yapmam lazım bios güncellemesini nasıl yaparım? Furmark testini yapmak zorundamıyım...
  14. B

DP DEN GÖRÜNTÜ ALAMADIM

Acer 165 hz monitör aldım. Windows yüklemeden önce içinden çıkan dp kablosunu taktığım zaman hiç görüntü alamadım bios ekranı görüntüsü gelmiyor.( sıfır bilgisayar). Lakin hdmi ile bağlantı yaptığım zaman görüntü geldi acaba sorun nedir? Windows yükleyip bir ayar mı yapmam lazım ? 1611689159...
  15. B

Windows kurarken Ssd algılamıyor?

Yeni pc aldım msi b460m anakart var ssd yi kendim taktım windows yüklerken depolama aygıtı gözükmüyor acaba yapmam gereken bir şey var mı? Kablo da bir hata mı oldu acaba ? Yani anlamıyorum ama direk algılaması gerekiyor mu ?
Geri