Arama sonuçları: *

1. O

PC Açılıyor Ancak Masaüstü Yüklenmiyor

Fotoğraftaki gibi sadece mouse imleci var onun haricinde hiçbir şey yok. HDD arkadaşımın içindeki dosyalari almak istiyor. Kendi bilgisayarima taktım, fazladan sata kablom olmadığı için kendi hdd'min sata kablosunu buna taktım. PC'yi kendi HDD'mden boot etsem bu bozuk olani baska bir satayla...
  2. O

Bios'ta siyah ekran sorunu

Merhaba, Gigabyte yazısı vs. hiçbir şey gelmeden direkt windows açılıyor. Bios'a girmek için açılırken Del tuşuna basınca da siyah ekranda kalıyor bilgisayar. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. O

Ekran Kartı Driverini Yüklediğim Anda PC Açılmıyor

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı driverini yüklediğim anda pc kapanıyor ve açılmıyor. Driveri kurmazsam sorunsuz çalışıyor. Tüm parçaları yeni nesil başka bir kasada denedim ve onun parçalarını da tek tek kendi kasamda denedim. PSU dahil hiçbirinde sorun yok. Ekran kartının...
  4. O

M2 SSD Anakart Uyumsuzluğu Sorunum

6 aydir sorunsuz kullandığım bilgisayarım son zamanlarda açılmamaya başladı. Gigabyte yazısında donuyordu ve anakarti garantiye gönderdim. Kendileri onarım yapıp göndermişler ancak sorun hala devam edince servisi aradim. Bana "Anakartinizi 2 farkli m.2 ssd ile test ettik uyumsuz olanda sizin...
  5. O

Bilgisayar Bios Ekraninda Donuyor

Merhaba, bu konuyu 2 gün once de acmistim ama o zaman biosum güncel değildi. Biosu guncelledigimde pc sorunsuz acildi ancak bugün gene ayni sorun. Gigabyte yazisinda donuyor, yeniden baslatiyorum açılıyor. Sebebi nedir? pc daha 4 aylik. Anakart: B450M S2H V2
  6. O

Dosya Kurtarma Programı Önerir misiniz?

Laptopta internet sorunu olduğu için direkt kurulum olan bir dosya kurtarma programi ariyorum. Windows 7 32 bit için öneriler ve hatta direkt link atarsaniz çok memnun olurum.
  7. O

USB Bellek Sürekli Gidip Geliyor

Merhaba içinde resimlerim olan bir belleği PC'ye taktığımda 5sn duruyor aonra gidiyor ve tekrar geliyor. Ne bir dosya taşıyabiliyorum, ne de açabiliyorum. Dosyalari alsam yeterli flash bellek önemli değil, herhangi bir çözüm var mi?
  8. O

PC Gigabyte Yazısında Donuyor

Merhaba bu gece durduk yere gigabyte yazisinda dondu, yeniden başlattım otomatik onarima aldi ve ordaki seceneklerden yeniden baslat diyince pc açıldı. Uzun süredir güncelleme yapmadığımı fark edip AMD yazılımını güncellemeye koyuldum. Güncellerken ekran gitti ve pc kapandi. Tekrar ayni...
  9. O

Hdmi to VGA yarim ekran sorunu

Merhaba, techmaster dönüştürücü ile rx 5500xt ekran kartimi, yalnizca vga girişi olan monitörüme bağladım. Görüntü yarım, monitör ayarlarindan ve pcden her türlü çözünürlüğü denedim ancak olmuyor. Driver güncel.
  10. O

Kasa fanlari neden garip dönüyor?

Fanlar nede. böyle dönüyor?
Top Bottom