Arkadaşlar selamlar 3 yıllık asus tuf vg249q kullanıcısıyım monitörümde ilk başta tek sıra halinde olarak şu anda her geçen gün artan 8-9 sıra ölü piksel sıraları var sebebi nedir çözümü nedir?
1741478600
Kusura bakmayın görseller gelmemiş
Dostlarım selamlar elimde gamepower warlock red switch gaming klavye bulunuyor 31 aralık 2022 de almıştım bazı tuşlarda hiç basmama bazı tuşlarda çift basma gibi sorunlar yaşamaya başladım son 2 hafta içerisinde kullanıcı hatası olmadığını düşünüyorum şuanda hala garanti kapsamında mıdır ve...
arkadaşlar bundan önce böyle bir konum vardı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/2-aylik-m-2-ssd-nin-oemrue-98-olmasi-normal-mi.698782/
ssd 3 ayda %3 düştü sağlığı bu ssd yi almayın aldırmayın
konuyu benden önce açan emrenin konusu:adrenalin 23.3.2 yayınlandı
AMD Software: Adrenalin Edition 23.3.2 Release Notes
Highlights
Support for:
Resident Evil™ 4 Remake
The Last of Us™ Part 1
Additional Vulkan® extensions. Click here for more information.
Fixed Issues
Application...
i5-11400F CPU
32 GB 3200 mHz cl 16 ram
256 SSD 1 TB HDD
AMD Radeon 6700 XT ile
VALORANT'ta 60-80 fps arası alıyorum. ve 1050TI ile 200 civarı FPS alıyordum. Bu AMD ayarlarından anlayanlar lütfen yardımcı olabilir mi? neden bu kadar düşük fps alıyorum
Arkadaşlar üstteki filtreden aşağı su döküldü ekran kartına geldi nasıl bir yol izliyim en son görüntü alıyordum direkt PC yi soktum selpakla kiriliyorum şuanda
arkadaşlar şöyle bir durum var
%83 den arada 72 lere kadar düşüyor ama sebebini bilmiyorum tüm ayarlar very high da vsync kapalı birde neden böyledir sizce?