Arama sonuçları: *

1. YusufShn01

Victus 16 Ekran Gelmeme Sorunu

Bugün bilgisayarımda biraz çalıştım ve ardından kapattım. Ekran gittiği halde 1dk gibi bir süre fanlar çalışmaya devam etti bilgisayar sıcak olmamasına rağmen. Ben de bilgisayarı tekrar açtım ve windows açılma sesi gelse de ekran gelmedi. Tekrar kapatıp açınca ekran geldi fakat ölçekleme ayarı...
  2. YusufShn01

Win 11 geçeceğim yardım

Sistem imzada yazıyor. Şu an Windows üzerinden kontrol ettiğimde win 11 desteklemediği yazıyor. Sanırım tpm ve security boot açıldığı zaman sorun düzeliyormuş. Fakat bazı kullanıcılarda bu ayarları açtıktan sonra ekran gelmeme sorunu oluyormuş, ben de yaşamaktan korkuyorum çünkü rx 6500 xt...
  3. YusufShn01

Discord nitro alamıyorum

Dün gece epic games üzerinden işlemleri yaptım uyudum, sabah kod geldi, linke girdim hesabıma ve kredi kartı bilgilerimi girip devam et tuşuna bastım ve bu ekran geldi ne yapmam gerekiyor ?
  4. YusufShn01

Chrome gizlilik hatası

Bilgisayara 2 gün önce format attım dün gece de güncelleme yaptı harici bir şey yapmadım bugün chrome a girdim ve gizlilik hatası alıyorum arama yapamıyorum ERR_CERT_COMMON_NAME_İNVALİD hatası alıyorum nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz ?
  5. YusufShn01

Anakart bir uzun iki kısa bip

Sistemim imzadadır. Topladığım zaman buzzer aldım bip sesi için herhangi bir hata olursa diye. Sistemde sadece ekran kartı ikinci el. Bilgisayar dün gece bu sesi çıkardı biiippp bip bip şeklinde. Normalde ekran kartını çıkarıp takınca düzeliyordu 1 ay felan sıkıntı olmuyordu ama bu sefer şöyle...
  6. YusufShn01

Kulaklık çalışmıyor ?

Biraz önce oyun oynarken eski bir fareyi bilgisayarın ön USB girişine taktım diğer USB de kulaklık takilıydı. 20 sn felan çalıştı ikisi de fakat sonra kulaklık kapandı mouse da kapandı. Şu anda o iki USB den sadece güç alınıyor 3.0 USB den de aynı şekilde. Kulaklığı ve mouseu anakart USB lerine...
  7. YusufShn01

CS:GO alt+tab sonrası görüntü ekrandan taşıyor ?

CS:GO 4:3 oynuyorum oyunu alt taba attığım zaman görüntü ekrandan taşıyor ve yeniden başlatma vs etki etmiyor öyle kalıyor yardımcı olabilecek varmı ? Ek olarak gta v valorant oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Monitörde 2 tane hdmi çıkışı var çıkışları değiştirerek sorunu çözüyorum ama alt+tab...
  8. YusufShn01

Discord bas konuş yapınca oyunda FPS düşmesi

FPS durduk yere düşüyordu valorant oynarken Ben sorunun kaynağını bugün buldum. Discordda arkadaşım ile konuşurken oyun oynuyorum bas konuş özelliğini etkinleştirdim konuşmak için atadığım mouse4 tuşuna basılı tutarken konuşmasam bile FPS 80-100 civarına düşüyor.bas konuş u kapatınca düzeliyor...
  9. YusufShn01

Minibook'un 2.5 inç olmayan HDD'si nasıl bulunur?

Arkadaşlar elimde bir minibook var çok küçük yakın zamanda HDD si bozuldu ve yenisini bulamadım çünkü 2.5 inç değil daha küçük ve sata değil bu harddiskten nerede bulurum bilmiyorum alternatif yöntemler denemeye çalışıyorum USB ile HDD bağladım flashla format atmaya çalıştım olmadı HDD yi harici...
  10. YusufShn01

FiveM FPS drop sorunu

Arkadaşlar sistem 1 aylık felan normalde 80-100 FPS alıyorum araba sürerken vs aşırı drop var alta bir fotoğraf koyucam o sırada arkadaş arabayı sürüyordu drop vardı yani sizce sistemde mi sorun var yoksa sorun HDD kullanmam mı yani ssd sorunu çözer mi sistem: Gigabyte B450M S2H V2 Ryzen 3 3100...
  11. YusufShn01

Gigabyte b450m s2h v2 usb sorunu

Arkadaşlar selam sistemim şu şekilde Gigabyte B450M S2H V2 Amd Ryzen 3 3100 8 gb ram rx 550 2 gb 120 gb ssd + 1 tb hdd 500W PSU Sistemi kapattığım zaman klavye kulaklık mouse ışıkları açık kalıyor yani usb ler güç kesmiyor bu bir arıza mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Geri