Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Yeni ekran kartı düşük performas veriyor

A580 ekran kartı yeni alındı islemci 3500x çok fazla donma FPS drop düşük performans veriyor çözümü var mı iade ediliyorsa etmeli mi
  2. Eyisha

Bilgisayar ekran açılmıyor

Elden ring oynuyordum birden oyun dondu hatta PC dondu bende tuşa basıp kapattım şimdi ise ekran açılmıyor açılırken Asus Windows yazısı geliyor sonrası yok simsiyah ekran kalıyor gelen tek şey sol altta 5-6 tane mavi nokta çözümü derdi ne bunun
  3. Eyisha

monitör arada böyle siyah oluyor

bunun sebebi nedir birden geliyor bişi yapmazsam hep kalıyorlar mouse'a dokunduğum an gidiyorlar (sihirli annemi kardeşim izliyordu yargılamayın lütfen)
  4. Eyisha

PC ekran gelmeme sorunu

Merhaba dostlar benim PC bazen açma tuşunu basınca monitöre ekran vermiyor klavye mouse vs her şeyin ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor ve bunu sürekli değil ama arada keyfine göre yapıyor çözümünü de bir türlü bulamadım bazen 2-3 saat dokunmuyorum ekran veresi tutuyor bazen kablolarını sadece tak...
  5. Eyisha

PC mouse bağlantısında sıkıntı

Mouseumu oynatinca PC donuyor ondan sonra geri oynatinca kendine geliyor 5-6dk ya bir yapıyor oyun oynarken artıyor 1664295540 Nasıl çözerim ?
  6. Eyisha

Çözüldü✓ Garantiye gönderdiğim üründen bir şey çıkmazsa garanti biter mi

Arada monitöre görüntü gelmiyor ve ekran kartında şüpheleniyorum 2 mönitor var ve ikisinde de test ettim şimdi Allaha şükür açıldı da bazen görüntü vermiyor ekran kartını göndersem garantiye ama atıyorum garantiden bir şey çıkmadı garanti patlıyor mu yoksa devam ediyor mu
  7. Eyisha

PC mouse klavye görmüyor

Dostlar bilgisayar klavyeyi mouseu hiç görmüyor ışıkları yanıyor ama yok imleç filan gelmiyor çözümü nedir
  8. Eyisha

PC bir prizde çalışıyor diğerinde olmuyor

Bilgisayar görüntü vermiyor. Televizyonun ordaki prizde monitör kasa temiz ama bilgisayar masasının olduğu üçlü prizde görüntü vermiyor kasa monitör çalışıyor ama görüntü yok
  9. Eyisha

Vatan bilgisayar tamiri yapıyor mu(lütfen bakın )

Bilgisayarı vatandan 2021 başı aldım garantisi hala Duruyor sorum başlıkta. Başıma gelen ise PC monitöre görüntü vermiyor ilk başta monitörde sıkıntı var sandım eski PC ile denedim sorun yok. Monitör eski olduğu için dönüştürücü kullanıyorum VGA to hdmı onu da 3 kere farklı dönüştürücü ile...
  10. Eyisha

PC açılmıyor durumu yazdım bakar mısınız

Arkadaşlar PC açılmıyor daha doğrusu monitöre görüntü gelmiyor klavye kasa mouse kulaklık ışığı yanıyor ama monitörün görüntüsü yok. Monitörün durumu şöyle kapalı iken ışığı PC kapalı olsa bile yanıp sönüyor ama normalde PC açıldığında hep açık kalıyor ışığı ama şimdi PC yi açıyorum ama ışık...
  11. Eyisha

İstanbul avcılar civarı düzgün PC ci var mı

Bilgisayarım 2 gündür açılmıyor her şeyin ışığı yanıyor ama monitöre görüntü gelmiyor netten baktım ram tak ciksr yaptım, voltaj birikmistir onu da yaptım ama PC den hiç anlamadığım için en basit şeyleri yapabildim bu gibi şeylerle ilgilenen avcilar/Esenyurt da düzgün yer var mı valla inşallah...
  12. Eyisha

Oyunlarda Ses Gelmiyor

arkadaşlar oyunlarda neredeyse hiç ses gelmiyor ses düzeyi %100 de ama sinek vızıltısı gibi zar zor duyuluyor . ortam sesleri az çok geliyor ama konuşma sesleri sıfır hiç gelmiyor ses sadece youtube da geliyor diğer yerlerde bile ses yok anlamadım niye böyle
  13. Eyisha

Bilgisayar bir anda donuyor ne yapmalıyım

Bilgisayar 1 gündür filan bir anda donuyor kapa aç yapana kadar da düzelmiyor ne yapmalıyım bunun çözümü var mı
  14. Eyisha

PC çalışıyor görüntü yok

Arkadaşlar PC çalışıyor monitör ışığı da yanıyor klavye mouse ışığı da yanıyor ama görüntü gelmiyor daha 30dk önce PC deydim kapadım 10 dk sinra kardeşim geçicem dedi tuşa basti görüntü yok yani yanındaydım bir şeye de dokunmadı nolmus olabilir
  15. Eyisha

Pcye çarpınca kapanıyor neden ?

Arkadaşlar kasa alt tarafta bazen ayağım çarpıyor kapanıp kendi kendine geri açılıyor sebebi ne olabilir
  16. Eyisha

Google hata veriyor ?

Google da bir şey aratırken sorun cıkıyor thisisunsafe yazmadan düzelmiyor çözümü var mı ?
  17. Eyisha

Crackli Windows güncellenir mi

Arkadaşlar bilgisayarcı ya crackli Windows indirdim güncellemeleri geliyor yapsam sıkıntı çıkar mı guncelleme olmasın mi
  18. Eyisha

Güncelleme kısmında bir şey buldum bakar mısınız ??

Windows update kısmında bir şey buldum yapmalı mıyım bilmiyorum umarım açıklayıcı olmayan başlık için affederiniz 1612659466 işlemcim i3 10100f neden xeon yazıyor amacı ne tam çözemedim ?
  19. Eyisha

Ekran kartı dışında başka parçaların driver'ı var mı ?

Arkadaslar az önce ekran kartımın driver'ını güncelledim ve merak ettim başka parçaların işlemci anakart vs driver'ı var mı ASUS GeForce TUF GTX 1650 INTEL Core i3 10100F SUS EX-H410M-V3
  20. Eyisha

Driverların güncel olup olmadıgını nerden kontrol ederim

Driverların güncel olup olmadıgı nasıl kontrol ederim ve nasıl güncellerim ?
Top Bottom