Arama sonuçları: *

1. Alcrayn

Mavi Ekran mavi ekran whea uncorrectable error hatası

Herkese merhaba eskiden w10 kullanıyordum. W11 e geçiş yapmış fakat belirli bir süre sonra 6-7 ay sonra üstteki hata koduyla mavi ekran hatası almaya başladım. Sorunun driver vs. olacağını düşünerekten tekrardan w10 a temiz kurulum yaptım. Hata hala çözülmedi. Donanımsal olarak düşünüyorum...
  2. Alcrayn

Yeni topladığım PC tepki vermiyor

Herkese merhaba eski sistemimden kalan parçalara yeni parçalar ekleyerek babama iş bilgisayarı toplamak istedim ama sistem hiçbir şekilde tepki vermiyor. Eskiden olan parçalar: R5 3350g gtx1050 yeni parçalar: Asus A320M-K 2x8 16 Corsair RAM SSD olarak James Donkey 240gb SSD i aldım. Kablolama...
  3. Alcrayn

Nvidia ekran kartından AMD ekran kartına geçişte yaşanan problem

Herkese merhaba arkadaşlar zotac GTX1050 kullanıyordum. Diğer parçalarım ekran kartıma göre yüksekti. Ekran kartım güncellemek istedim ve rx6600 e geçtim sanki gtx1050 de daha fazla FPS alıyor gibiydim ya da hemen hemen aynı alıyorum hatta rx6600 de takılmalar bile seziyorum. Gtx1050 nin...
  4. Alcrayn

Windows 11 ses ve internet sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün Windows 11 e geçiş yaptım Windows 10 dan, ilk 1 saat herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonradan ses ve interneti görmemeye başladı bilgisayar. Kısaca ses kısmında çarpı var, internet hiç gözükmüyor sağ altta, herhangi bir çözümü var mı?
Top Bottom