Arama sonuçları: *

1. N

LoL 20 saniyede bir aniden çıkan ping

İlk olarak oyunu indirdiğimde yaklaşık 20 saniye arayla ping artışları oluyordu. 30'dan bir anda 200'e çıkıyor, 4-5 saniye duruyor ve tekrar 30'a iniyordu ve böyle 20 saniyde bir tekrar ediyordu. Sorunu çözmek için PC'yi formatladım ve AtlasOS kurdum, sorun en başlarda çözüldü. İlk gün hiç ping...
  2. N

Lol aniden yükselen ping sorunu

Lol oynarken ilk 2 3 dakika bu sorunu yaşamıyorum pingim 10 20 saniyede bir 200 civarlarına çıkıyor dns ayarlarını fln değiştirmeyi denedim sorunu çözemedim
  3. N

Linux Mintten windowsa dönme

Cihaza yaklaşık 1 hafta önce linux mint kurdum beğenmedim ve şimdi win 10 kurmak istiyorum elimde iso dosyası var fakat flash belleğe atıp format denediğimde olmuyor direkt olarak linux açılıyor
  4. N

Ağ bağlaştırıcı sorunu

Beyler ağ bağdaştırcısı driver bulamadım internete giremiyorum Donanım kimliğim CI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_051A185F&REV_01
  5. N

Sıfırlanma sonrası klavye mouse çalışmıyor

Pc sıfırlama sonrası bu ekranda kaldı usb klavye ve mouse algilamıyor fotoğraf ektedir(biosda çalışıyor)
  6. N

Wın 8.1 Formattan sonra internete bağlanmıyor

Arkadaşlar win8.1 kurduktan sonra internet e bağlandım fakat hiçbirşeye giremiyorum internette ttnet arayüzüde dahil arada ünlem geliyor sınırlı diyor ama gidiyor bağlanıldı diyor lakin internete ine giremiyorum fotoğrafları aşağıya bırakdım
Geri