Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

farklı farklı kodlardan mavi ekran yiyorum daha yeni geldi kasam. Ram işlemci anakart ssd ekran kartı hepsi servise gitti bir sorun yok olarak geri geldi gene montajladım kullanırken mavi ekran alıyorum formatlıyorum gene alıyorum bios güncel formatlamıyorum gene alıyor chromede dolaşıyorum gene...
  2. ZorTİnaYtİ

Steam indirme hızım düşüyor

normalde 35mbps alıyorum ilk 5 dk 30 mbps ye kadar indiriyor steamdan fakat 5 dk sonra 150kb ye kadar düşüyor geri artıyor taki sunucuyu değiştirip tekrar steamı başlatasıya kadar araştırdığım kadarıyla coğu kişi ssd diyor fakat valo yada lol indirirken bu şekilde düşme muhabbeti yaşamadım...
  3. ZorTİnaYtİ

bilgisayar açılmıyor help

arkadaşlar sistem şu sekilde 12400f 3060ti gaming x trio 32 gb ram h610m h 700w psu bu şekilde başlattığımda 5 bip sesi veriyor fakat araştırdığımda işlemci hatası diyor farklı bir ekran kartı taktığımda gt 710* görüntü alıyorum işlemci ekran kartındamı işlemcidemi
  4. ZorTİnaYtİ

anakarttan vga ve boot ışığı yanıyor

anakart z790-a wifi işlemci i9 13900k ekran kartı 4090 fakat görüntü alamıyorum boot ışığı bir süre boyunca turuncu yandıktan sonra vga beyaz boot yeşil yanıyor
  5. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ VALORANTTA VE DİĞER OYUNLARDA DÜŞÜK FPS SORUNU HELPP

İ9 11900KF İŞLEMCİ VR RTX 3070 EKRAN KARTI 32 GB RAM VAR GSKİLL Valorantta 200Fps Zar Zor Alıyorum csde de 250 fps fln alıyorum nedir acaba sorun
  6. ZorTİnaYtİ

pc yi toladım fakat Görüntü Alamıyorum

Merhabalar İyi Günler en başta Kasayı Topladım Biosa Girmek İçin F1 run setup diyordu f1 e bastsm ekran gelmedi bilgisayarı yeniden başlattım 10dk bekledikten sonra sonrasında görüntü gelmedi görüntü gelmeyine speaker i taktım ekran kartı hatası alıyorum farklı ekran kartıyla denyorum hata hala...
  7. ZorTİnaYtİ

ekran kartı hatası alıyorum

Merhabalar İyi Günler Kasayı Topladım Biosa Girmek İçin F1 run setup diyordu f1 e bastsm ekran gelmedi bilgisayarı yeniden başlattım 10dk bekledikten sonra sonrasında görüntü gelmedi görüntü gelmeyine speaker i taktım ekran kartı hatası alıyorum farklı ekran kartıyla denyorum hata hala aynı...
  8. ZorTİnaYtİ

acil yardım ekran kartı hatası alıyorum

Merhabalar İyi Günler Kasayı Topladım Biosa Girmek İçin F1 run setup diyordu f1 e bastsm ekran gelmedi bilgisayarı yeniden başlattım 10dk bekledikten sonra sonrasında görüntü gelmedi görüntü gelmeyine speaker i taktım ekran kartı hatası alıyorum farklı ekran kartıyla denyorum hata hala aynı...
  9. ZorTİnaYtİ

Bios güncellemesi yaparken dolan sey kayboldu

Bios guncellemesi yapiyordum dolan o çubuk yaridayken kayboldu şimdi napmam lazim?
  10. ZorTİnaYtİ

karşı tarafın ipsini öğrenmek istiyorum nasıl olur?

karşı tarafın ipsini öğrenmek istiyorum nasıl olur? nasıl öğrenebilirim instagramdan bir fake hesap var cocugu bulmak istiyorum
  11. ZorTİnaYtİ

Linux da yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar linuxdan pek anlayan biri değilim. Linux bilgisayarın şifresini unuttum ve internetten araştırınca şifre yenilemeyi buldum şifreyi yeniledim fakat şuanda açılmıyor ne yapmam lazım
Geri