Arama sonuçları: *

1. OrionKnight55

Asus Laptop nvme ssd desteği

İyi günler. Elimde Asus X542ur gq276 laptop var. SSD takmak istiyorum lakin caddy hdd performansını azalttığını duydum. Benim laptopta küçük ssd (m2. sata) yeri var. Bu aynı zamanda nvme destekler mi? Başka bir açıdan sorayım, benim laptopa 860 evo m2.sata takılabiliyor 970 evo nvme ssd...
  2. OrionKnight55

Asus X542 birincil ram mhz öğrenme

Elimde Asus X542 UR - gq276 laprop var. Bunun teknik özelliklerine ulaşamadım Ayrıca içindeki 4gb ramin kaç mhz olduğunu bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. OrionKnight55

HDD den SSDye geçerken Windows sorunsalı

Beyler bayanlar samsung ssd aldım hddde windows var evde başka disk yok nasıl windowsu ssdye atacağım ( aynı zamanda hdddeki verilerin bir kısmına ssdye aktarıp kalanını da çift disk hdd+ssd olarak kullanacağım). Yani hdd de 500gblık veri var bunların bazılarını ssdye atıp kalanını hdde bırakıp...
  4. OrionKnight55

SSD tavsiyesi (NVME vs SATA 3)

İyi günler herkese. Umarım iyisinizdir. Elimde Asus Vivobook x542ur-gq276 laptop var. Laptobuma WD Blue 3D NAND 500gb Sata 3 (500lira), Samsung Evo 860 Evo 500gb (550 lira), WD Blue SN550 nvme (550 lira) mı ssd almak daha uygun olur? Benim için önemli olan iki şey oyun açılma hızı ve windows...
Geri