Arama sonuçları: *

1. YavuzZX

pc kendi kendine interneti kesiyor

arkadaşlar kendi kendine bağlı olduğu wifiden ayrılıyor ve otomatik olarak bağlan seçeneğini işaretleyince internet yok,güvenli diyor ama sadece bağlan tuşuna bastığımda bağlanıyor maksimum yarım saat bağlı kalıyor sonra tekrar çıkıyor nasıl düzeltebilirim
  2. YavuzZX

Epic Games ve Gta 5 Açılmıyor

Arkadaşlar epic games'e tıkladığımda yükleme ekranında kalıyor. Gta 5 e tıkladığımda ise hiçbir tepki olmuyor epic gamese tıkladığmda görev yöneticisinde epic games görünürken gta5e tıkladığımda görev yöneticisinde bile görünmüyor. 2 kere restartladım sonuç değişmedi. diğer uygulamaları açıyor...
  3. YavuzZX

Sistemimdeki kablolamayı nasıl düzeltirim

Arkadaşlar kablolamayı ben yapmadım babamın bir arkadaşı ben bu işlerden çok iyi anlarım deyince verdim o yaptı geçen kasanın arka kapağını açtım bir baktım. adam düzgün olsun diye uğraşmamış bile herşeyi çalışacağı yere takmış kasanın arka kapağı kablodan kapanmıyor neredeyse. aşşağı tarafta...
  4. YavuzZX

Radeon Software Ayarları Önerebilir Misiniz

Arkadaşlar bu akşam anlamadığım bir şekilde radeon software varsayılan ayarlarına döndürüldü diye bir bildirim aldım. ve renkler falan patates oldu. haliyle eski ayarlarımı da hatırlamıyorum. Sistemindeki görüntüden memnun olan arkadaşlar radeon softwareden Renk Sıcaklığı,Parlaklık,Ton,Kontrast...
  5. YavuzZX

Bugün bilgisayarıma çok garip şeyler oluyor

Merhaba. bugün sahur vaktine kadar bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yoktu bilgisayarı kapattım sahur yaptım geri bilgisayarın başına geçtim öncelikle çözünürlüğüm çok kötüydü ekranın sol altı hariç hiçbiyerinde görüntü yoktu Radeon software'den halletim onu. sonra çözünürlüğü herzamanki ayarına...
  6. YavuzZX

İndirme Hızlarımda bir sıkıntı olabilir mi

Epic gamesten gta 5 indiriyorum saat 14:00 da başladım indirmeye hala %40 seviyesinde indirme hızı 1.9 2.** arası gidip geliyor bir sorun mu var yoksa normal mi
Top Bottom