Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Mavi Ekran Minidump Dosya Analizi

11.09.2021; https://drive.google.com/file/d/1cKU-lOEDYmjP7QrZfps3LHOY2s5CHxD7/view 13.09.2021; https://drive.google.com/file/d/11flw_wmpwRZm-y9kCwg3X5NMW48fHA8X/view 2 farklı tarihte aldığım mavi ekran hataları. Yardımcı olursanız sevinirim. Bunlardan sonra tekrar mavi ekran almadım ama...
  2. yigitrocks

Kasayı tokatlayınca kapanma sorunu

Benim kasa masamın üstünde. Masam çok büyük değil o yüzden kasa bana baya yakın. Koltuğu düzeltirken masaya çarptığımda vs. bilgisayar yeniden başlıyor. Windows SSD'de kurulu. Ek olarak HDD de var sistemde. Ayrıca kasanın egzoz fanındaki tozları temizlemek için hafiften tokatladığımda bile...
  3. yigitrocks

Valorant'dan çıktıntan birkaç dakika sonra PC kendini yeniden başlatıyor

Başlıktaki gibi, Valorant'dan çıktıktan 2-3 dakika sonra PC kendini yeniden başlatıyor. Bi anda donuyor ve yeniden başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir yere hata kodu falan kaydetmiyor mu acaba paylaşsam okuyabilen arkadaşlar sorunu söylese? Minidump dosyaları gibi bi hata raporu çıkarıyor...
  4. yigitrocks

PC Durup Dururken Kendini Yeniden Başlatıyor

PC durup dururken kendini yeniden başlatıyor. Bu başıma 3-4 defa geldi ama önemsiz bir şeydir diyip geçtim. Az önce Valorant oynuyordum ve arkada DC açıktı. Maç ararken arka planda Google'da takılıyordum ve kendini yeniden başlattı. Böyle birkaç defa durup dururken yeniden başladı. Uzun...
  5. yigitrocks

Sistem kesintileri, yüksek CPU kullanımı

Görev yöneticisini açtığımda sistem kesintileri isminde çok fazla CPU kullanımı gördüm. Boştayken 45-50 derecelerde dolaşıyor. Görev yöneticisini ilk açtığımda gözüküyor ama sonradan yok oluyor. Görev yöneticisini açtıktan bir süre sonra işlemci sıcaklığı 40'lara düşüyor. Acaba sistemime bir...
  6. yigitrocks

Düşük GPU ve CPU kullanımı

Oyunlarda GPU ve CPU kullanımım %50 üstüne çıkmıyor. CS:GO'da 20-40 arası değişiyor. CS:GO hafif bir oyun belki o yüzden az kullanıyordur dedim ama GTA5 Ultra ayarlarda max 40-50 oluyor GPU ve CPU kullanımım. FPS'imde herhangi bir sorun yok ama neden bu kadar az kullanıyor? Youtube testlerinde...
  7. yigitrocks

1600 AF, 1650 Super Sistemde Düşük FPS Sorunu

Sorunumu CS:GO'da yaşamaktayım. Adamlar 1050 Tİ ile 300-500 FPS alırken ben sabit 300FPS bile alamıyorum. CS:GO işlemci tabanlı bir oyun ama işlemcim kötü değil. Eski laptobumda i3 4005U ve GT 820M olmasına rağmen 100 FPS gibi bir değer alıyordum. Şuan güncel sistemimde tüm Windows ayarları...
  8. yigitrocks

AIDA64 ile Stres Testi Nasıl Yapılır?

Merhabalar. Yeni aldığım sisteme stres testi yapıcam. İlk defa böyle bir test yapıyorum. Fotoğrafta gösterilen yerde seçili olanlar dışında herhangi bir şey seçmeme gerek varmı? Bu test tam olarak kaç dakika açık kalmalı? Eğer çok yüksek değerlere ulaşırsa PC'yi kendim kapatmalı mıyım? (90-100...
Top Bottom