Arama sonuçları: *

1. M

Yeni aldığım başımın belası pc hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Selamlar abilerim, ablalarım, kardeşlerim. 27 Mart tarihinde İtopyadan bir sistem aldım ve 2 Nisan'da elime ulaştı. Geldiğnde sıkıntılı olduğu belliydi 5 Nisan'da tekrar garantiye gönderdim. 19 Nisan'da ekran kartı değişimiş şekilde elime ulaştı. Yine sorunlar vardı tekrar gönderdim, 25...
  2. M

Minidump dosyasına bakabilir misiniz?

https://drive.google.com/file/d/1f5ry1xRoUwB29tInN_RkQfO0bNY8dWUB/view?usp=sharing @Vesemir
  3. M

Oyunlarda aldığım hatalar...

Bütün oyunlarda ekran kartı sürücüsü ile ilgili hata alıyorum. Ekran kartında sorun yok garantiye gidip geldi, DDU ile sürücüsünü silip 466.77 sürücüsünü indirdim sorunlar aynı, hatalarla alakalı youtube videoları izleyip uyguladım sorunların yine çözümüne ulaşamadım. Sistemim çok yeni. Ekran...
  4. M

WHQL imzası görünmüyor?

Birçok oyunda ekran kartı sürücü çökmesi hatasını alıyorum. LOL adlı oyunun destek birimi benden bir sorun kaydı dosyası istedi ve bende gönderdim, uzun zaman sonra aldığım yanıt: Ben bu sorunu bilgisayarcıya göndermeden çözmek istiyorum, bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
  5. M

Sorun yazılımsal mı, donanımsal mı?

Occt 6.2 versyonu ile test ettim hata almadım, rocketlig league oynatıyor ama csgo’da bir süre sonra ekran donuyor ses gelmeye devam ediyor, apex legendste antreman modunu oynatıyor normal maç girince 0x8...li bir hata alıyorum. Sorun oyunlarda mı sistemde mi? Sürücüler güncel. Sistem: COOLER...
  6. M

0x887a0006 Kodlu hata çözümü nedir?

Apex legends'de bu hatayı alıyorum, Cs go'da bir zaman sonra ekran donuyor ses gelmeye devam ediyor, sürücülerim güncel kayıt defterinden yapılabilinicekleri yaptım.
  7. M

Minidump dosyasını inceler misiniz?

https://drive.google.com/file/d/1-pdSSgdf8sckQc-9RA9sNE2m1Tz6Pfhw/view?usp=sharing (Düzenlendi) @Vesemir @MisakiTaro @Treyarch
  8. M

İtopya hakkında.....

İtopyadan 27 Martta bir sistem aldım. 2 nisanda elime ulaştı, geldiğinde gpu driver çökmesi gibi birçok sorunla karşılaştım. Gönderdim ekran kartı değişti geldi gpu driver çökme sorunu devam ediyordu. Tekrar gönderdim İşlemci, anakart, ram, ekran kartı ve psu garantiye gönderilmiş. Arayıp sordum...
  9. M

SSD mi alayım RAM mi?

Eski bir laptobum var. Sadece LOL oynuyorum 50-60 bazen daha düşük oluyor ama anlık fps düşmese bile animasyonlardan dolayı kasma oluyor. RAM mi almalıyım SSD mi? Var olan: RAM 4gb 2133 mhz HDD 1tb 5400 rpm İkiside güçlendirilmeli ama bütçem yok hangisini alırsam efektlerde kasma olmaz?
  10. M

Sinyal yok problemi Yardım lazım

Oyuna girdikten biraz sonra sinyal yok ekranı çıkıyor ve pc yeniden başlatılıyor. Normal dururken olmuyor nedeni neler olabilir? HDMI kablosu sorunu hariç.
  11. M

1660 Super ve R5 Pro 3600 için Uv işlemi

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram (2 adet) WD 500GB SN550 NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX...
  12. M

Sistemim 64bit, oyunlar 32bit iniyor

Steam’i indirdim 32 bit indi sistemim 64 bit csgo’yuda 32bit indirmiş crash yiyorum yardım lazım
  13. M

Yeni Bilgisayarda mavi ekran hatası

GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram (2 adet) WD 500GB SN550 NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart COOLER MASTER MWE 600W 80+ Bronze...
  14. M

Videodaki fps değerleri nasıl?

Sizce videodaki fps değerleri nasıl? Düşük ise sebebi nedir? Başlık haricinde: Mart’ın ortasına geldik hala stoklarda düzelme yok, monitör dahil 8.5k bütçem var. İ5 10400f + 1660 Super almalı mıyım?
Geri