Arama sonuçları: *

1. achiles06

Bilgisayar Donma ve Ekran Kararma Sorunu

Önceden böyle bir sorun yaşamıyordum ama tahminim darboğaz yaşıyorum anlık pc donuyor görüntü gidip ekran kararıp 2 3 sn sonra geri geliyor sistem ryzen 5 5600 anakart asus b550 m k ekran kartı msi rc 6700xt 32 gb ram falan filan dewam ediyor böyle bir sorunu neden çıkar 1 yıldır kullanıyorum...
  2. achiles06

Anlık görüntü gidip gelmesi

Merhaba ben pc ile alakalı şöyle bir problem yaşıyorum anlık görüntü gidip gelmeleri kasaya minnacık bile tırnakla Değsem fark etmeksizin görüntü gidip geliyor test yapıyorum testlerde falan herhangi bir sorun görünmüyor fun mark tarzı testler bütün soketler tek tek kontrol ettim herhangi bir...
  3. achiles06

Düzgün sistemde Fps sorunu yardım

Sadece GTA 5 de fps drop sorunu yaşiyorum diğer oyunlarda böyle bir sorunum yok nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim 300 fps lerden birden 20 fps ye düşüp tekrar yükseliyor Sistem İşlemci Ryzen 5 5600 Anakart asus b550 mk Ekran kartı msi gaming x rx6700 xt Ram 8+8 16 gb Birde m2...
  4. achiles06

Fps Drop lütfen yardım edin

Arkadaşlar pc iyi diyebileceğim bir performanda çoğu oyunu sıkıntısız oynayabiliyorum fakat FORTNİTE oyununa girince fps drop yiyorum 200 fps den bir anda 0 fps düşüyor 1 saniye kadar kalıp tekrar 200 lere kadar çıkıyor anlamadığım nokta diğer hiçbir oyunda olmazken FORTNİTE oyununda olmasına...
  5. achiles06

Oyunda ani FPS düşmesi

Oyunlarda ani FPS düşmesi yaşıyorum PC yeni yopladım ekran kartı düşük kaldı ama bundan olduğunu düşünmüyorum sebebi ne olabilir 1671101666 175 200 arasından bir saniye bile sürmeyen 20 FPS ye kadar bir düşme oluyor 1671101774 Sistem Asus prime b550m-k anakart R5 5600 işlemci 16 GB gscrill...
  6. achiles06

PC yavaşlaması yardım edin

Merhaba arkadaşlar normalde sadace hdd olarak SSD kullanıyorum onun hafıza yetmemeye başlayınca yanına 500gb lık normal HDD taktım ama bu HDD ti takınca PC açılırken yawaşladı normalde 1 2 sn de açılan PC 10 15 sn bekletiyor sebebi ne olabilir acaba
  7. achiles06

i5 3570 + GTX 570 sistem için yükseltme önerisi

Bütçem çok yok elimdeki bilgisayar özelliklerinin fotosunu ekledim bunun için önerilerinizi almak isterim
Geri