Arama sonuçları: *

1. Hasan enes

Ekranımı 2 k yapamıyorum

Yeni geldi sıfır kurdum windowsu açtım 2 k gelmiyor birde kocaman yazılar küçültemiyorumda hatta daha fazla büyütüyor ekran kartı palit 5060 ti onun sürücüsünüde bulamadım sıfırdan bilgileri verirmisiniz
  2. Hasan enes

Monitörümdeki bu sorun nedir

D.a paylaştığı s22 modelini aldım 30 k ya lakin geldiği günden beri bi kasma donma okuyor gibi hissediyorum bide şu sıralar fareyi sağ tık yapıp çekince ekranda kararma oluyor sebebi nedir 15 gün geçmedi düzelmezse iade edicem
  3. Hasan enes

Hdmden görüntü alıyorum dp den görüntü alamıyorum

Ekran kartımın dp sinden takıyorum ama halen görüntü alamadım enter save mode dp no signal yazıyor tum portları denedim pc sıfır yeni aldım gamegarajdan yeni geldi monitorde sıfır sorun ne olabilir
  4. Hasan enes

Yardım edermisiniz ekrana görüntü gelmiyor

Dostlar pc sıfır gamegarajdan yeni geldi ekran kartını vs herşeyi taktım dp kablosunuda ekran kartından taktım görüntü gelmedi şimdi hdm kablosuyla denedim görüntü geldi lakin boot device and press a key diyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz
  5. Hasan enes

Sorunsuz çalışıyordu temizledim çalışmıyor

Bilgisayar kasasını temizledim herşeyi taktım power tuşu yanıp yanıp sönüyor ekran gelmiyor acaba sorun nedir 1704294263 Nolur yardım edin
  6. Hasan enes

PC NASIL SIFIR ATABİLİRİM

ŞİMDİ WİNDOWS 10 U USB YE AKTARDIM SUANKİ İSLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 11 PC NASİL SIFIR ATİCAM BUNDAN SONRAKİ İSLEMLER NEDİR
  7. Hasan enes

Windows 11 den 10 a nasıl dönebilirim

Çok PC den ANLIYAN biri değilim 1660 superli sistem almıştım Abdullah abiden 5 ay önce Windows 11 e geçtim pek oynamadigim için sorun etmedim şu aralar baloya başladım ve razer V2 black diye kulaklık aldım hem onun 7.1 inişe etkinlestirmek için Windows 10 64 bite geçmem gerek videoda bulamadım...
  8. Hasan enes

Bu sistemin ederi nedir

Arkadaşlar da g6 aldım 3 ay önce ama şuan araba yükselteceğim için satmak durumundayım sistem bileşenleri şunlardır ne kadar ederi olur tahmin almak istiyorum ürünü nerdeyse sıfır daha jelatinleri bile ustunde hepsinin 21 ay garantisi var ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit...
  9. Hasan enes

Gysync acikmi değilmi bakarmisiniz

ŞUAN BEN BİRŞEY ANLAMADIM MSI G242 MONİTÖRÜM DP KABLO TAKTIM GYSYNC ŞUAN ACİKMİ DEĞİLMİ
  10. Hasan enes

SİSTEMİM GELDİ NE YAPMAM GEREKİYOR

ARKADAŚLAR ÖNCELİKLE ABDULLAH ABİDEN ALDIĞIM SİSTEM 1660 SUPERLİ SİSTEM BİR KAÇ GÜN ÖNCE GELDİ MONİTÖR ALDİM MSI G242 ŞİMDİ ODA GELDİ İLK BAŞTA NE YAPMAM GEREKİYOR PEK FİKRİM YOK DETAYLI ŞEKİLDE NELERİ YUKLEYİP HANGİ AYARLARI DEĞİŞTİRMEM GEREK
  11. Hasan enes

Gamepower DP kablosu işimi görür mü

Arkadaşlar şimdi bir sıfır DP var gamepower in kaliteli kablomu MSI optix g 242 aldım içinde çıkmadığı için alicam bir kabloya 150 TL para vermek istemiyorum bunun kaliteliyse bunu almayı düşünüyorum 40 a birakicak
  12. Hasan enes

Displayport kablosu önerisi lazım

Arkadaşlar 2 gün önce MSI optix g242 aldım içinden displaypord cikmiyormuş letgoda şunu buldum gamepower in orjinal displaypord kablosu yani bu kablolarda kalite nasıl anlaşılır hiç bilmiyorum bunu alsam kaliteli kablomudur yoksa varmı öneriniz 1652792868 Kablo bu
  13. Hasan enes

Anakart Işığı Neden Yanmıyor

Arkadaşlar Abdullah abinin en son çıkardığı sistemi aldım bugün geldi yanlışlıkla küçük power Rs tuşunu söküp geri taktım onla alakası varmı yoksa anakartin ışığımi yok birde bu kasanın kumandası yok ışığın rengini değiştirmek için şöyle bir kablo var bu kabloyuda nere takicagimi söylerseniz çok...
  14. Hasan enes

Bu kablo ne görevi yapıyor

Arkadaşlar Abdullah abinin son çıkardığı sistem yeni geldi bu kabloyu nere takmam gerek kumandası yok bu kablo galiba kumanda görevi görüyor bilgi verirseniz sevinirim nere takicam bu kabloyu
  15. Hasan enes

Reboot and Select Boot Device Hatasi

Ben azevvel eski pc kasasını sattım ama adam bana bu görüntüyü attı bizdeyken çalışıyordu sorun nedir böyle ekran kalmış acilmiyormus
  16. Hasan enes

monitöre görüntü neden gelmiyor

Kasadan monitöre görüntü gelmiyor azevvel bizim eski kasayı sattım lakin adam wp tan Foto attı çalışıyordu bizdeyken
Geri