Arama sonuçları: *

1. T

Hdd içi doluyken Windows kurulursa nolur

Merhaba arkdşslsr benim 2 tb lık hardiskim ve içinde küçük kardeşimin fotorafları fln var Windows u hdd ye kursam içindeki fotoğraflar ve oyunlar gider mi
  2. T

Pc her açıldığında bios a giriyor

Merhaba arkadaşlar ben bügün sabah oyun oynarken birddn Windows mavi ekran verdı daha önce de olmuştu fakat sonradan açmıştım şimdi hiç açılmıyor ilk başlarda tekrar açmayı denerken yine mavi ekran veriyordu şimdi direk bios a giriyor bilgisayarı kapıyorum açıyorum yine bios a giriyor yardımcı...
  3. T

ryzen 3 4300ge işlemci rdr 2 oynatır mı

Merhaba arkdaşlar ben şuan rdr 2 indiriyorum da oynatır mı sizce en düşük ayarlarda 40fps falan sistemi yazıyorum 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart 1 X POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh...
  4. T

yeni hdd ye nasıl oyun kurarım

merhaba arkadaşlar ben yeni hdd aldım için bomboş hiçbirşey yok steam i kurmak istiyorum dosya fln seçemiyorum nasıl yapcağım ssd de program files fln var bunda hiçbirşey yok bundada klosör oluşturup program files fln mı yazacağım
  5. T

yeni pc geldi ne yapmalıyım

arkadaşlar kafam şuan çok karışık yalvarırım bi yardım edin ya şimdi ne yaptığımı anlatıyorum size 1- testleri yaptım çoğunda sorun çıkmadı sadece occt nin vram testini yaparken bilgisayar çöktü bilgisayarım apu ekran kartı olmadığı için çökmüş olabilir mi birde sanırsam driverlar yüklü değildi...
  6. T

Yeni Sistem Aldım Ne Yapmalıyım?

selam benim bilgisayarım bügün geldi testlerini falan yaptım sadece ram testi kaldı birde occt den vram testi yaparken pc çoktü bilgisayarım apu sistem belki ondan olabilir birde driverlar fln tam kurulmadı şuan ne yapmalıyım sizce kafam çok karıştı biosum güncel mi değil mi bilmiyorum bakıyorum...
  7. T

biosum güncel mi nasıl anlarım

merhaba arkadaşlar benim biosumun sürümü aşağıda belirttiğim ama msı ın sitesinden bakınca bununla alakalı bir şey yok yani varda saddece başı aynı çözemedim kafam çok karışık yardımcı olur musunuz 1623857205 bilen yokmu beyler
  8. T

İtopya fanları eksik gönderdi

Merhaba benim bügün bilgisayarım geldi itopyadan aldığım sistemin adı apu strike dı ben kasasını özelleştirdim içinde 6fan (stok soğutucu ile) dışında 3 fan olanı aldım toplamda 9 fanlı gelmesi gerekiyordu fakat bana 5 fanlı geldi aradım sordum yanlışlıkyok öyle kaydedilmiş dedi bu kasaya...
  9. T

aygıtlarda sorun var nasıl düzeltirim

merhaba arkadaşlar ben leptopumda aygıt yöneticisine girince 3 tane sorun karşıma çıkıoyr bunlar nedir nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz
  10. T

HDD Nasıl Takılır ve Diskler Nasıl Ayrılır?

Merhaba arkadaşlar şimdi birkaç sorum var bügün bilgisayar gelcek içinde ssd var 240 gb birde benim evimde 2tb hdd var şimdi ben windowsu kurarken ayırmamı isteyecek ya ben şimdi hdd yi takmadan devam etsem hiç ayırmasam herşeyi kurduktan sonra hdd yi taksam hdd ne olarak gelir nasıl olur yada...
  11. T

bios nasıl kurulur gigabayt anakart

sa arkadaşlar yarın bilgisayar geliyor benimde windows nasıl kururlur öğrendim bios nasıl kururlur nasıl güncellernir anlatır msıınız mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim
  12. T

Windows Nasıl Kurulur?

merhaba arkadaşlar benim yarın pc gelecek büyük ihtimalle şimdi bende flash bellek var ve elimde kullandığım bir bilgisayar da var ben windows un güncel sürümünü nasl indireceğim windows 80 90gb flash bellekde mi 90 gb olması lazım nasıl olacak mala anlatır gibi anlatırmısınız hiçbir fikrim yok...
  13. T

Yeni Bir Bilgisayar Aldıktan Sonra Ne Yapılmalıdır?

selam yarın veya perşembe günü bilgisayarım gelecek neler yapmalıyım ilk geldiğinde itopyadan aldım windows falan kurulu mu geliyor apu sistem bendeki ekran kartı olmadığı için driver fln kurmama gerek yokmu bana anlatırmısınız
  14. T

Bu harddisk iyi midir

Selam beyler bana Bi hdd geldi eskiden beri pc de duruyordu çok eski 4 5 yıllık ama pc çalışmıyordu fotoraflarını aşağı bırakıyorum ben pek anlamam mödelinden fln belki aranızda bilen vardır yeni pc aldım o yolda geliyor buna nasıl bağlayacağım bilen fln varmı bunda bağlama kablosu yok gelen pc...
Top Bottom