Arama sonuçları: *

1. BurakHalil

Twitterda bir sorun mu var

Durum görseldeki gibi mobil veriden girince açılıyor? WiFi sıkıntı yaratıyor yardımcı olabilirseniz yada sorunun ne olduğunu biliyorsanız aydınlatırsanız sevinirim.
  2. BurakHalil

(YARDIM!) Donmalar yaşıyorum ama biraz garip bir şekilde

Sistem hiç yük altında değilken hatta windows açıldığında şifremi girdikten hemen sonra bir donma yaşıyorum mesela şekil çizerek oturum açma özelliğini kullanıyorum şifrem olan şekli çizdikten sonra parola gir ve baştan başla seçeneklerine geldiğimde onlar tıklanabilir bir durumda oluyorlar ama...
  3. BurakHalil

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Arkadaşlar bir süredir sistem alacağım ancak fiyatlar çok uçuk olduğu için alamıyorum. Fiyatlar düşünce yenileyeceğim ancak aşağıdaki sistemle Valorant bile oynayamaz oldum LoL oynarken bazen basede bazen tf'nin ortasında anlık takılmalar yaşıyorum. Ki 25-40 fps arasında GTA5 açabilmeme rağmen...
  4. BurakHalil

Saniyelik takılmalar

Arkadaşlar bilgisayarımda bazen oyun oynarken (LoL gibi hafif oyunlar) bazense sadece masaüstündeyken takılmalar yaşıyorum. Nedenini bilemiyorum aşağıya sistem bileşenlerini bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Amd Athlon II x4 620 4GB 1333 mhz Ram Geforce 9800GT MSI 770c45 Anakart 320gb...
Top Bottom