Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

Düşük Fps Sorunu... Bıktım artık

Artık bıktım ya kaç işlemci değiştim performansları hep mi aynı olur arkadaş 4650g, 3600, 5600x csde 5600x 6600 kombosuyla 100-120 fps alıyorum birde 720p'de ben anlamıyorum neden düşük bu kadar bu sistemde fpsler bir türlü düzeltemedim valoranttada aynı durum var fpsler ytdeki testlere göre çok...
  2. Akif Erdem

R5 5600 / Rx 6600 kullananlar

Merhabalar, bu ikiliyi kullananlar genel olarak oyunlardaki fps değerlerini yazabilir mi bende r5 5600x ve rx 6600 kullanıyorum, fps değerlerim cs/valoda garip bir şekilde düşük. r5 4650g kullanıyordum 3600e geçtim değerler hafif oynadı, 3600'den 5600x e geçtim değerler nerdeyse aynı. Ne...
  3. Akif Erdem

Bilgisayar açılırken inanılmaz sesli açılıyor.

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda daha önce böyle bir şey olmuyordu. 1 hafta önce, dün ve bugün olmak üzere 3. kez böyle oldu. Videosunu bırakacağım, resmen 1.9 motor gibi açılıyor. bilgisayar kapa-aç yapınca düzeliyor veya 1 dakika boyunca bekleyince düzeliyor. Böyle açılırken fark ettiğim tek...
  4. Akif Erdem

Minecraft girerken pc kendine reset attı

Merhabalar, az önce TLegacy üzerinden minecraft girecektim normalde 1 haftadır giriyorum bu launcher üzerinden hiçbir sorun yoktu az önce girecektim pc kendine reset attı, belki elektrik falan gitmiştir anlık diye tekrar deneyeyim dedim yine reset attı. ne olmuş olabilir? R5 pro 4650g rx6600...
  5. Akif Erdem

Sağ tıklayınca amd driver gözükmüyor.

2-3 gün öncesine kadar görünüyordu, pcmde var açılıyor sağ alttada var ancak sağ tıklayınca da gözükmesi gerekmiyor mu? dahili apunun ekran kartını devre dışı bıraktım gözükmemeye başladı. dahili gpuyu açınca driverdaki bazı ayarlar kayboluyor ayrıca. yani büyük bir sorun değil ancak masaüstüne...
  6. Akif Erdem

AMD Software Hata Veriyor.

bilgisayarımda software i açmaya çalışıyorum açılmıyor bilgisayarımda 2 3 gündür kasıyor anlamadım neden. İşlemci Ryzen 5 pro 4650g 8x2 16gb 3200 mhz ram B450 m a Pro max
  7. Akif Erdem

4650G The Forest 30 fps

Merhaba arkadaşlar The forestte 30 fps den yukarı çıkamıyorum. Ayarlarım en düşükde fps sayacı olarak steamin kendi sayacından baktım.Hiç bir kasma donma gibi bi sıkıntı yok ama fps 30-36 sistemimi aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler. R5 Pro 4650g 2x8 16GB Xpg Gammix d30 ram 240gb m2 ssd...
Geri