Arama sonuçları: *

1. Shiwoss

Laptop açılırken sürekli blue screen

Arkadaşlar laptopun kendi sitesinden biosunu güncelleyeyim dedim indirdim neyse güncelleniyodu kapa aç falan yapıyodu sonra blue screene düştü bios kısmı güncellenmiş daha kolay olmuş ama bilgisayarı açamıyorum her açtığımda blue screen veriypr biosa girebiliyorum ama nasıl düzelteceğimi...
  2. Shiwoss

Laptop ekran kartını okumuyor

Bilgisayara format attım laptop görmüyo ekran kartını driverını yüklüyorum görmediği için kurmuyor windows u kurdum son sürümünde güncelledimde driver boosterlada ıvır zıvırı güncelledim ama hala ekran kartını gömüyor
  3. Shiwoss

Laptop hiçbirşeyi görmüyor

yeni laptop aldım acer nitro v15 win 10 kurdum extra ram taktım kurduktan sonra touchpad,parmak izi,kendi hoparlörleri falan görmüyo driverlarla alaklaı mıdır acaba çözümü var mı
  4. Shiwoss

Uygun psu bulma rx 580 h510 m

sistemde h510m ve rx 50 8 gb var 500 tl civarı psu aıyorum yardımcı olur musunuz
  5. Shiwoss

windows 11 den win 10 a geçme

windows 11 den win 10 a dosya kaybetmeden geçmek mümkğün mü
  6. Shiwoss

1ms motion blur reduction

Bu özelliği açınca free sync kapanıyor. Hangisi daha iyi hangisi açık kalmalı
  7. Shiwoss

Bilgisayardaki uygulamaları ve oyunları kilitleme

Arkadaşlar benim bi kardeşim var bütün oyunlarımı oynayıp çarların içinden geçiyor. Oyunlara şifre koymam lazım.Çoğu çözümü denedim ayrı bi windows açtım kendi windowsuma şifee koydum,ama yinede oyunları bulup girebildi, internetten baktığımda windowsun kendi dosya kitleme özelliği vardı onu...
Geri